Denizli'de bir sürpriz evlilik daha!

DENİZLİ 13.08.2017 - 10:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de bir sürpriz evlilik daha!

Denizli'de ilginç ve sürpriz evlilik tekliflerine bir yenisi daha eklendi.

Denizli'de ilginç ve sürpriz evlilik tekliflerine bir yenisi daha eklendi. Sefa Özcanlı isimli genç, uzun süredir birlikte olduğu Merve Acar'a sürpriz evlilik teklifi yaptı.   Denizli'de Cuma günü, birbirlerini seven ve 3 yıldır arkadaşlıkları devam eden gençler, bu mutlu beraberliği evlilikle süslemek için ilk adımı attılar. Damat adayı Sefa Özcanlı'ın, arkadaşları ile birlikte hazırladıkları sürpriz evlilik teklifinde ilginç kareler yer aldı. Özcanlı  üç otomobili kalplerle süsleyerek otomobillerin üzerine "Benimle evlenir misin?" şeklinde yazdı.     Sefa Özcanlı, Merve Acar'ın haberi olmadan geldikleri Bağbaşı Teleferik alanında, otomobilinden açtığı müzik eşliğinde, arkadaşları ile birlikte daha önceden hazırladığı 3 otomobilin çevrelerinde tur attığı esnada evlilik teklifi yaptı. Genç kız bu sürpriz evlilik teklifini görünce hem heyecanlandı hem duygulandı. Sefa Özcanlı'ın bu sürpriz evlilik teklifine Merve Acar evet yanıtıyla cevap vererek yüzüğü parmağına taktı.     Sefa Özcanlı; Bu evlilik teklifini yaptığımda çok heyecanlandım. Mesleğim otomobil sektörü olduğu için bu evlilik teklifinde otomobilleri kullandım. Çok güzel bir akşamdı ve hayatımın en güzel cevabını o akşam aldım. İki gün önce yaptığım evlilik teklifi sonrası bugün nişanımız var. Bu kutsal yolculuğa emin adımlarla ilerliyoruz. Çok mutluyum" dedi.   Bizlerde Denizli20haber.com ekibi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.    
Denizli'de ilginç ve sürpriz evlilik tekliflerine bir yenisi daha eklendi.

Denizli'de ilginç ve sürpriz evlilik tekliflerine bir yenisi daha eklendi. Sefa Özcanlı isimli genç, uzun süredir birlikte olduğu Merve Acar'a sürpriz evlilik teklifi yaptı.

 

Denizli'de Cuma günü, birbirlerini seven ve 3 yıldır arkadaşlıkları devam eden gençler, bu mutlu beraberliği evlilikle süslemek için ilk adımı attılar. Damat adayı Sefa Özcanlı'ın, arkadaşları ile birlikte hazırladıkları sürpriz evlilik teklifinde ilginç kareler yer aldı. Özcanlı  üç otomobili kalplerle süsleyerek otomobillerin üzerine "Benimle evlenir misin?" şeklinde yazdı.

 

 

Sefa Özcanlı, Merve Acar'ın haberi olmadan geldikleri Bağbaşı Teleferik alanında, otomobilinden açtığı müzik eşliğinde, arkadaşları ile birlikte daha önceden hazırladığı 3 otomobilin çevrelerinde tur attığı esnada evlilik teklifi yaptı. Genç kız bu sürpriz evlilik teklifini görünce hem heyecanlandı hem duygulandı. Sefa Özcanlı'ın bu sürpriz evlilik teklifine Merve Acar evet yanıtıyla cevap vererek yüzüğü parmağına taktı.

 

 

Sefa Özcanlı; Bu evlilik teklifini yaptığımda çok heyecanlandım. Mesleğim otomobil sektörü olduğu için bu evlilik teklifinde otomobilleri kullandım. Çok güzel bir akşamdı ve hayatımın en güzel cevabını o akşam aldım. İki gün önce yaptığım evlilik teklifi sonrası bugün nişanımız var. Bu kutsal yolculuğa emin adımlarla ilerliyoruz. Çok mutluyum" dedi.

 

Bizlerde Denizli20haber.com ekibi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.