Denizli'de bomba paniği!

DENİZLİ 07.01.2017 - 13:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de bomba paniği!

Yol üzerine bırakılan valiz, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilince bomba şüphesi üzerine paniğe neden oldu.

Denizli Pamukkale İlçesi'nde ana yol üzerinde bulunan çöp konteynırlarının yanına bırakılan valiz paniğe neden oldu.     Pamukkale ilçesi Kayalık Caddesi'nde yol kenarında bulunan çöp konteynırlarının  yanına bırakılan valiz nedeni ile tedirginlik yaşayan vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen sivil ekipler, önce çevrede güvenlik şeridi oluşturdu. Daha sonra valizi açarak kontrol eden ekipler, bırakılan valizin içinde giyim eşyası olduğunu tespit etti.   Meraklı bakışlarla ekipleri izleyen  halk, şüpheli valizin içinde kıyafet çıkması sonucu rahat bir nefes aldı.
Yol üzerine bırakılan valiz, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilince bomba şüphesi üzerine paniğe neden oldu.

Denizli Pamukkale İlçesi'nde ana yol üzerinde bulunan çöp konteynırlarının yanına bırakılan valiz paniğe neden oldu.

 

 

Pamukkale ilçesi Kayalık Caddesi'nde yol kenarında bulunan çöp konteynırlarının  yanına bırakılan valiz nedeni ile tedirginlik yaşayan vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen sivil ekipler, önce çevrede güvenlik şeridi oluşturdu. Daha sonra valizi açarak kontrol eden ekipler, bırakılan valizin içinde giyim eşyası olduğunu tespit etti.

 

Meraklı bakışlarla ekipleri izleyen  halk, şüpheli valizin içinde kıyafet çıkması sonucu rahat bir nefes aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.