Denizli'de bugün 62 kişi toprağa verildi

DENİZLİ 12.11.2020 - 16:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de bugün 62 kişi toprağa verildi

Denizli’de bugün il genelinde çeşitli nedenlerden dolayı 62 kişi toprağa verildi.   Denizli’de koronavirüs vakalarının artışından sonra günlük ölüm oranlarındaki artış dikkatlerden kaçmıyor. Vakanın yoğun olmadığı dönemlerde 20 ila 30 kişiyi çok geçmeyen vefat olayları koronavirüs vakalarının artışından sonra artmaya başladı.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü verilerine göre, geçtiğimiz hafta 290 kişi çeşitli nedenlerden dolayı hayatını kaybetti. Yetkililerin tüm uyarılarına ve alınan tedbirlere rağmen Covid-19 salgını ile mücadelede duyarlı davranmayan vatandaşlar nedeniyle salgının riski artıyor. Vefat edenlerin çoğunun yaş ortalaması 50’nin üzerinde. Geçtiğimiz günlerde valilik tarafından 65 yaş üzeri ve kronik hastalarına sokağa çıkma kısıtlaması getirildiği Denizli’de, duyarsız davranmamızdan dolayı, bizlerin klavuzu olan büyüklerimizi kaybetmeye devam ediyoruz.   Denizli’de bugün Büyükşehir Mezarlıklar Müdürlüğü en son resmi verilerine göre 62 kişi çeşitli nedenlerden dolayı hayatını kaybetti. Denizli’de koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı resmi olarak verilmese de vatandaşlar ölüm oranlarının artmasını Covid-19 salgınından kaynaklandığını düşünüyor.   Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü 59 kişi ile en yoğun gün olarak yaşanan vefat sayısı bu hafta Perşembe günü (bugün) 62 kişi ile artışa devam etti.  

Denizli’de bugün il genelinde çeşitli nedenlerden dolayı 62 kişi toprağa verildi.

 

Denizli’de koronavirüs vakalarının artışından sonra günlük ölüm oranlarındaki artış dikkatlerden kaçmıyor. Vakanın yoğun olmadığı dönemlerde 20 ila 30 kişiyi çok geçmeyen vefat olayları koronavirüs vakalarının artışından sonra artmaya başladı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü verilerine göre, geçtiğimiz hafta 290 kişi çeşitli nedenlerden dolayı hayatını kaybetti. Yetkililerin tüm uyarılarına ve alınan tedbirlere rağmen Covid-19 salgını ile mücadelede duyarlı davranmayan vatandaşlar nedeniyle salgının riski artıyor. Vefat edenlerin çoğunun yaş ortalaması 50’nin üzerinde. Geçtiğimiz günlerde valilik tarafından 65 yaş üzeri ve kronik hastalarına sokağa çıkma kısıtlaması getirildiği Denizli’de, duyarsız davranmamızdan dolayı, bizlerin klavuzu olan büyüklerimizi kaybetmeye devam ediyoruz.

 

Denizli’de bugün Büyükşehir Mezarlıklar Müdürlüğü en son resmi verilerine göre 62 kişi çeşitli nedenlerden dolayı hayatını kaybetti. Denizli’de koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı resmi olarak verilmese de vatandaşlar ölüm oranlarının artmasını Covid-19 salgınından kaynaklandığını düşünüyor.

 

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü 59 kişi ile en yoğun gün olarak yaşanan vefat sayısı bu hafta Perşembe günü (bugün) 62 kişi ile artışa devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.