Denizli'de Büyük Bir Hazırlık Başlatıldı

DENİZLİ 14.12.2018 - 13:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Büyük Bir Hazırlık Başlatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Aralık Cumartesi günü Denizli'ye yapacağı ziyaret öncesi hazırlıklara devam ediliyor. Denizli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Aralık Cumartesi günü Denizli'ye yapacağı ziyaret öncesi Vali Hasan Karahan öncülüğünde, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcısı Kemal İnan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Özçelik, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, ilgili kurum müdürleri ile AK Parti İl Başkanı Necip Filiz'in katıldığı dün bir toplantı gerçekleştirildi. Valilik makamında düzenlenen toplantıda, yapılan hazırlıkların gözden geçirilerek, açılışı yapılacak 135 eserin ve kamu yatırımları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'ye ziyareti öncesinde alınacak güvenlik önlemlerinin değerlendirildiği, ayrıca kurumlar arası koordinasyon konusunun masaya yatırıldığı belirtilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı yatırımlar ise şöyle; Denizli Büyükşehir Belediyesi yatırımları 135 Proje yer almaktadır. İlçe Belediyeleri yatırımları 119 Proje yer almaktadır. Milli Eğitim Müdürlüğü yatırımları 7 Proje yer almaktadır. TOKİ yatırımları 1 Proje yer almaktadır. Orman Bölge Müdürlüğü yatırımları 13 Proje yer almaktadır. Toplamda ise 275 proje yer almaktadır. Vali Hasan Karahan, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, Denizli halkını 15 Aralık Cumartesi günü 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda yapılacak toplu açılış törenine davet etti. Güvenlik Önlemleri Üst Düzeyde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli ziyareti sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilmesi için sokaklarda 4.500'e yakın polis ekiipleri görev alacak. Denizli Emniyet Müdürlüğünde çok fazla polisin olmamasından dolayı yaklaşık 15 farklı ilden takviye polis ekipler istendi. Denizli’de güvenliği sağlayacak polisler arasında uzman ekipler de yer alacak. Özel Harekat polisleri ise acil durum için çevre güvenliğini sağlayacak,Drone ve Helikopter ilede havadan kontrolde sağlanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özel korumaları ise programının bulunduğu bölgedeise kuş uçurtmayacak.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Aralık Cumartesi günü Denizli'ye yapacağı ziyaret öncesi hazırlıklara devam ediliyor.

Denizli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Aralık Cumartesi günü Denizli'ye yapacağı ziyaret öncesi Vali Hasan Karahan öncülüğünde, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcısı Kemal İnan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Özçelik, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, ilgili kurum müdürleri ile AK Parti İl Başkanı Necip Filiz'in katıldığı dün bir toplantı gerçekleştirildi.

Valilik makamında düzenlenen toplantıda, yapılan hazırlıkların gözden geçirilerek, açılışı yapılacak 135 eserin ve kamu yatırımları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'ye ziyareti öncesinde alınacak güvenlik önlemlerinin değerlendirildiği, ayrıca kurumlar arası koordinasyon konusunun masaya yatırıldığı belirtilmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı yatırımlar ise şöyle;

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi yatırımları 135 Proje yer almaktadır.
  • İlçe Belediyeleri yatırımları 119 Proje yer almaktadır.
  • Milli Eğitim Müdürlüğü yatırımları 7 Proje yer almaktadır.
  • TOKİ yatırımları 1 Proje yer almaktadır.
  • Orman Bölge Müdürlüğü yatırımları 13 Proje yer almaktadır.

Toplamda ise 275 proje yer almaktadır.

Vali Hasan Karahan, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, Denizli halkını 15 Aralık Cumartesi günü 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda yapılacak toplu açılış törenine davet etti.

Güvenlik Önlemleri Üst Düzeyde


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli ziyareti sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilmesi için sokaklarda 4.500'e yakın polis ekiipleri görev alacak. Denizli Emniyet Müdürlüğünde çok fazla polisin olmamasından dolayı yaklaşık 15 farklı ilden takviye polis ekipler istendi. Denizli’de güvenliği sağlayacak polisler arasında uzman ekipler de yer alacak. Özel Harekat polisleri ise acil durum için çevre güvenliğini sağlayacak,Drone ve Helikopter ilede havadan kontrolde sağlanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özel korumaları ise programının bulunduğu bölgedeise kuş uçurtmayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.