Denizli'de Büyükşehir Hafta Sonuna Hazır

BÜYÜKŞEHİR 17.04.2020 - 13:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Büyükşehir Hafta Sonuna Hazır

Sokağa çıkma yasağı öncesi tüm tedbirler alındı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kovid-19 tedbirleri kapsamında 17-19 Nisan tarihleri arasında uygulanacak sokağa çıkma yasağıyla birlikte vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için tüm tedbirlerini aldı.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 ilde 17 Nisan Cuma gecesi saat 24.00'ten 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00'e kadar alınan sokağa çıkma yasağını duyurmasının ardından harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için tüm tedbirlerini aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, belediyecilik hizmetleri ile vatandaşların günlük ihtiyaçlarını, kurallar ölçüsünde karşılamak için nöbetçi ekipler oluşturdu. Vatandaşların ekmek ve tıbbi malzeme gibi acil ihtiyaçları için 112 Çağrı Merkezi ve ALO 153 hattını arayabilecekleri ifade edilirken, Denizli Büyükşehir Belediyesinin "112 İtfaiye", "188 Cenaze" , "Büyükşehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) 185 Çağrı Merkezi" ve "Zabıta Dairesi Başkanlığı"nın kesintisiz hizmetlerini sürdüreceği belirtildi.      Can dostların ihtiyaçları da karşılanacak   Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Vefa Sosyal Destek Grubu vatandaşların, ekmek ve tıbbi malzeme gibi sokağa çıkma yasağı kararının izin verdiği ölçüde ihtiyaçlarını giderecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının olası aksaklıklar için nöbetçi ekipler oluşturduğu ifade edilirken, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı da yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam edecek. Sokağa çıkma yasağı dolayısıyla sokak hayvanlarının mağdur olmaması için de tedbir alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, can dostların mama ve su ihtiyacını nöbetçi ekiplerle karşılayacak.     "Siz evde kalın, biz sizin için çalışıyoruz"   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 17 Nisan Cuma gecesi saat 24.00'ten başlayarak 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00'e kadar sürecek sokağa çıkma yasağı kapsamında tüm tedbirleri aldıklarını söyledi. Bu süreçte belediyecilik hizmetlerinin aralıksız süreceğini kaydeden Başkan Osman Zolan,  "Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını belirlenen kurallar ölçüsünde karşılayacağız. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz ve Vefa Sosyal Destek Grubumuz 112 Çağrı Merkezi ve ALO 153’ e iletilen talepleri vatandaşlarımıza götürecek" dedi. Vatandaşlara tüm kurallara hassasiyetle uyma çağrısında bulunan Başkan Osman Zolan, "Siz evde kalın, biz sizin için çalışıyoruz. Bu hafta sonu da vatandaşlarımıza hizmet edebilmek adına sahada olacağız. İnşallah bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz" dedi.        

Sokağa çıkma yasağı öncesi tüm tedbirler alındı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kovid-19 tedbirleri kapsamında 17-19 Nisan tarihleri arasında uygulanacak sokağa çıkma yasağıyla birlikte vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için tüm tedbirlerini aldı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 ilde 17 Nisan Cuma gecesi saat 24.00'ten 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00'e kadar alınan sokağa çıkma yasağını duyurmasının ardından harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için tüm tedbirlerini aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, belediyecilik hizmetleri ile vatandaşların günlük ihtiyaçlarını, kurallar ölçüsünde karşılamak için nöbetçi ekipler oluşturdu. Vatandaşların ekmek ve tıbbi malzeme gibi acil ihtiyaçları için 112 Çağrı Merkezi ve ALO 153 hattını arayabilecekleri ifade edilirken, Denizli Büyükşehir Belediyesinin "112 İtfaiye", "188 Cenaze" , "Büyükşehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) 185 Çağrı Merkezi" ve "Zabıta Dairesi Başkanlığı"nın kesintisiz hizmetlerini sürdüreceği belirtildi. 

 

 

Can dostların ihtiyaçları da karşılanacak

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Vefa Sosyal Destek Grubu vatandaşların, ekmek ve tıbbi malzeme gibi sokağa çıkma yasağı kararının izin verdiği ölçüde ihtiyaçlarını giderecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının olası aksaklıklar için nöbetçi ekipler oluşturduğu ifade edilirken, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı da yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam edecek. Sokağa çıkma yasağı dolayısıyla sokak hayvanlarının mağdur olmaması için de tedbir alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, can dostların mama ve su ihtiyacını nöbetçi ekiplerle karşılayacak.

 

 

"Siz evde kalın, biz sizin için çalışıyoruz"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 17 Nisan Cuma gecesi saat 24.00'ten başlayarak 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00'e kadar sürecek sokağa çıkma yasağı kapsamında tüm tedbirleri aldıklarını söyledi. Bu süreçte belediyecilik hizmetlerinin aralıksız süreceğini kaydeden Başkan Osman Zolan,  "Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını belirlenen kurallar ölçüsünde karşılayacağız. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz ve Vefa Sosyal Destek Grubumuz 112 Çağrı Merkezi ve ALO 153’ e iletilen talepleri vatandaşlarımıza götürecek" dedi. Vatandaşlara tüm kurallara hassasiyetle uyma çağrısında bulunan Başkan Osman Zolan, "Siz evde kalın, biz sizin için çalışıyoruz. Bu hafta sonu da vatandaşlarımıza hizmet edebilmek adına sahada olacağız. İnşallah bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz" dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.