Denizli'de Çalınan Bakır Kablolar Bulundu

ASAYİŞ 14.02.2019 - 16:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Çalınan Bakır Kablolar Bulundu

Denizli'de çalınan bakır kablolar, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından depoda yanmış olarak bulundu.     Denizli'de 11 Ocak 2019 günü Saraylar Mahallesinde bulunan depodan bakır kablo hırsızlığı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli şahsın kimliği tespit edildi. Şüpheli şahsın çalmış olduğu plastik kısmından arındırılmış ve yanmış vaziyette ele geçirilen 700 kg bakır kablo müştekiye teslim edildi. Olayın şüphelisinin yakalanması için çalışmalar devam etmektedir. Sloganıyla “GÜVENLİ ÇEVRE, HUZURLU TOPLUM” için aralıksız olarak operasyonlara devam edilecektir.  

Denizli'de çalınan bakır kablolar, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından depoda yanmış olarak bulundu.

 

 

Denizli'de 11 Ocak 2019 günü Saraylar Mahallesinde bulunan depodan bakır kablo hırsızlığı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli şahsın kimliği tespit edildi.

Şüpheli şahsın çalmış olduğu plastik kısmından arındırılmış ve yanmış vaziyette ele geçirilen 700 kg bakır kablo müştekiye teslim edildi.

Olayın şüphelisinin yakalanması için çalışmalar devam etmektedir.

Sloganıyla “GÜVENLİ ÇEVRE, HUZURLU TOPLUM” için aralıksız olarak operasyonlara devam edilecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.