Denizli’de çalınan motorunu sosyal medya yardımıyla buldu

ASAYİŞ 04.05.2017 - 18:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de çalınan motorunu sosyal medya yardımıyla buldu

Denizli’de motosikletini park ettiği yerden hırsızlar tarafından çalınan motorunu sosyal medya yardımıyla buldu.

Denizli’de motosikletini park ettiği yerden hırsızlar tarafından çalındı. Motosikletini sosyal medya yardımıyla buldu.   Denizli’de günler öncesinde motosikleti  çalınan İbrahim M. Sosyal medyanın gücüyle motoruna ulaştı.   Dün akşam saatlerinde Facebook Denizli Trafik Grubunda paylaşımda bulunan Murat K. sabah kalktığında evinin karşısında gördüğü motosikleti önce komşusuna gelen bir misafirin olacağını düşündü. Akşam saatlerine kadar motosiklet aynı yerinde durduğunu fark edince, motosikleti kontrol edip araştırdı. Sahipsiz bir şekilde duran motosikletin plakasının olmadığını görünce sosyal medya hesabından motosikletin fotoğraflarını paylaşarak şu ifadeyi kullandı. “Arkadaşlar bu motor evimi karşısında duruyor sahibini bilen varsa haber edin” şeklinde paylaşımda bulundu.   Motoru günler öncesinde çalınan İbrahim M.’nin arkadaşları ise Facebook grubunda motorun arkadaşlarına ait olduğunu fark edince doğru mu ? değil mi ? diye teyit etmek istediler. O sırada motorun bulunduğu yerdeki mahalle sakinleri polis ekiplerine haber verdi.Olay yerine gelen polis ekipleri motorun çalıntı olduğuna dair bir şey bulamadı.   Motor sahibinin yakın bir arkadaşı olay yerine giderek motoru teslim aldılar.Motorun orada olduğunun bilgisini veren Murat K.’ye çok teşekkür ettiklerini söylediler.     Foto Kaynak: Denizli Trafik Grubu  
Denizli’de motosikletini park ettiği yerden hırsızlar tarafından çalınan motorunu sosyal medya yardımıyla buldu.

Denizli’de motosikletini park ettiği yerden hırsızlar tarafından çalındı. Motosikletini sosyal medya yardımıyla buldu.

 

Denizli’de günler öncesinde motosikleti  çalınan İbrahim M. Sosyal medyanın gücüyle motoruna ulaştı.

 

Dün akşam saatlerinde Facebook Denizli Trafik Grubunda paylaşımda bulunan Murat K. sabah kalktığında evinin karşısında gördüğü motosikleti önce komşusuna gelen bir misafirin olacağını düşündü. Akşam saatlerine kadar motosiklet aynı yerinde durduğunu fark edince, motosikleti kontrol edip araştırdı. Sahipsiz bir şekilde duran motosikletin plakasının olmadığını görünce sosyal medya hesabından motosikletin fotoğraflarını paylaşarak şu ifadeyi kullandı. “Arkadaşlar bu motor evimi karşısında duruyor sahibini bilen varsa haber edin” şeklinde paylaşımda bulundu.

 

Motoru günler öncesinde çalınan İbrahim M.’nin arkadaşları ise Facebook grubunda motorun arkadaşlarına ait olduğunu fark edince doğru mu ? değil mi ? diye teyit etmek istediler.

O sırada motorun bulunduğu yerdeki mahalle sakinleri polis ekiplerine haber verdi.Olay yerine gelen polis ekipleri motorun çalıntı olduğuna dair bir şey bulamadı.

 

Motor sahibinin yakın bir arkadaşı olay yerine giderek motoru teslim aldılar.Motorun orada olduğunun bilgisini veren Murat K.’ye çok teşekkür ettiklerini söylediler.

 

 

Foto Kaynak: Denizli Trafik Grubu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.