Denizli'de çamaşır makinesi bir anda alev aldı

ASAYİŞ 09.09.2019 - 16:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de çamaşır makinesi bir anda alev aldı

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde çamaşır makinesinin patlaması sonucunda çıkan yangın paniğe neden oldu.   Olay, Pamukkale İlçesi Atalar Mahallesi 960 sokakta bulunan 2 katlı apartmanda yaşandı. 2. katta bulunan çamaşır makinesi çalıştığı sırada henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı çamaşır makinesi bir anda alev aldı. Ev sahibi Kendi çabaları ile söndürmeye çalıştıkları sırada bomba gibi elektronik aksam patladı. Ev sahibi 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesiyle birlikte olay yerine 3 araçlık itfaiye sevk edildi. Evin içerisinde oluşan yoğun duman tahliye edildi. Çamaşır makinesinin söndürülmesinin ardından itfaiye ekipleri son kontrollerini yaptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri her an gibi duman zehirlenmesine karşı durumlarını kontrol ettiler.   Evde maddi hasar meydana geldi.     EV SAHİBİ OLAY ANINI ANLATTI Olay anında evde bulunan ev sahibi İsmet Türk mutfakta oturduğu sırada telefonunu kullandığı sırada normal bir elektrik kesintisi yaşadığını sandı, ardından duman kokusunu fark eden Türk, normal ev bacasının içerisinden geldiğini düşünerek alt komşusunu eve girdiklerinde ise çamaşır makinesinin alev almaya başladığını ve üzerini battaniye ile kapatarak söndürmeye çalıştıklarını belirttiler.  

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde çamaşır makinesinin patlaması sonucunda çıkan yangın paniğe neden oldu.

 

Olay, Pamukkale İlçesi Atalar Mahallesi 960 sokakta bulunan 2 katlı apartmanda yaşandı. 2. katta bulunan çamaşır makinesi çalıştığı sırada henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı çamaşır makinesi bir anda alev aldı. Ev sahibi Kendi çabaları ile söndürmeye çalıştıkları sırada bomba gibi elektronik aksam patladı. Ev sahibi 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesiyle birlikte olay yerine 3 araçlık itfaiye sevk edildi. Evin içerisinde oluşan yoğun duman tahliye edildi. Çamaşır makinesinin söndürülmesinin ardından itfaiye ekipleri son kontrollerini yaptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri her an gibi duman zehirlenmesine karşı durumlarını kontrol ettiler.

 

Evde maddi hasar meydana geldi.

 

 

EV SAHİBİ OLAY ANINI ANLATTI

Olay anında evde bulunan ev sahibi İsmet Türk mutfakta oturduğu sırada telefonunu kullandığı sırada normal bir elektrik kesintisi yaşadığını sandı, ardından duman kokusunu fark eden Türk, normal ev bacasının içerisinden geldiğini düşünerek alt komşusunu eve girdiklerinde ise çamaşır makinesinin alev almaya başladığını ve üzerini battaniye ile kapatarak söndürmeye çalıştıklarını belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.