Denizli'de Camiler Kandil dolayısı ile doldu taştı

DENİZLİ 09.11.2019 - 09:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Camiler Kandil dolayısı ile doldu taştı

Denizli'de Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyaya gelişinin kutlandığı Mevlid Kandili dolayısıyla vatandaşlar camilere akın etti.   Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyaya gelişinin kutlandığı Mevlid Kandili dolayısıyla Mevlid-i Nebi programı düzenlendi. Yatsı namazı sonrası başlayan ve akşam geç saatlere kadar devam etti.  Binlerce mümin yürek kadın, erkek, çoluk çocuk peygamber sevgisiyle camileri doldurdu. Okunan Kur’an-ı Kerim, söylenilen ilahiler, yapılan vaazlar, edilen dualar gözyaşlarıyla rahmana takdim edildi.  Camiye gelenler arasında gençlerin ve çocukların çoğunlukta olması dikkatlerden kaçmadı. Yatsı namazını hep birlikte icra eden cemaat sonrasında dualar etti. Kandil dolayısı ile camiler dolup taşarken, yer bulamayan bazı vatandaşlar ise namazlarını yanlarında getirdikleri seccadeler üzerinde cami bahçelerinde kıldı.     Denizli genelinde Mevlid Kandili dolayısı ile müminler tarafından doldurulan camilerde eller semaya kaldırılarak terörün, savaşların, açlığın ve acıların yaşandığı İslam ülkelerinde ki sıkıntıların son bulması yönünde oldu.      

Denizli'de Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyaya gelişinin kutlandığı Mevlid Kandili dolayısıyla vatandaşlar camilere akın etti.

 

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyaya gelişinin kutlandığı Mevlid Kandili dolayısıyla Mevlid-i Nebi programı düzenlendi. Yatsı namazı sonrası başlayan ve akşam geç saatlere kadar devam etti.  Binlerce mümin yürek kadın, erkek, çoluk çocuk peygamber sevgisiyle camileri doldurdu. Okunan Kur’an-ı Kerim, söylenilen ilahiler, yapılan vaazlar, edilen dualar gözyaşlarıyla rahmana takdim edildi.  Camiye gelenler arasında gençlerin ve çocukların çoğunlukta olması dikkatlerden kaçmadı. Yatsı namazını hep birlikte icra eden cemaat sonrasında dualar etti. Kandil dolayısı ile camiler dolup taşarken, yer bulamayan bazı vatandaşlar ise namazlarını yanlarında getirdikleri seccadeler üzerinde cami bahçelerinde kıldı.

 

 

Denizli genelinde Mevlid Kandili dolayısı ile müminler tarafından doldurulan camilerde eller semaya kaldırılarak terörün, savaşların, açlığın ve acıların yaşandığı İslam ülkelerinde ki sıkıntıların son bulması yönünde oldu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.