Denizli’de Camilerde Dua Balkonlardan Amin Sesleri Göğe Yükseldi

GÜNDEM 25.03.2020 - 11:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de Camilerde Dua Balkonlardan Amin Sesleri Göğe Yükseldi

Tüm ülkede olduğu gibi Denizli’de de yatsı ezanından sonra camilerde dua okundu. Koronavirüs salgını ve tüm musibetlere karşı yapılan duaya Denizlililer, balkon ve pencerelerinden amin dedi.   Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, korona virüs salgınının bir an önce son bulması için yatsı ezanı sonrası tüm camilerde dua okunacağını açıklamıştı. Tüm ülkede olduğu gibi Konya'da da yatsı ezanından sonra bütün camilerde dua okundu. Dün akşamki yatsı namazından sonra Dua’yı Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık yaptı. Vatandaşlar yapılan duaya, balkon ve pencerelerinden amin dedi.   Müftü Mehmet Aşık, Dua’nın ardından tekbir ve Peygamber Efendimize salat selam getirerek duayı sonlandırdı. Vatandaşlarda tekbir ve salat-selama eşlik etti.

Tüm ülkede olduğu gibi Denizli’de de yatsı ezanından sonra camilerde dua okundu. Koronavirüs salgını ve tüm musibetlere karşı yapılan duaya Denizlililer, balkon ve pencerelerinden amin dedi.

 

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, korona virüs salgınının bir an önce son bulması için yatsı ezanı sonrası tüm camilerde dua okunacağını açıklamıştı. Tüm ülkede olduğu gibi Konya'da da yatsı ezanından sonra bütün camilerde dua okundu. Dün akşamki yatsı namazından sonra Dua’yı Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık yaptı. Vatandaşlar yapılan duaya, balkon ve pencerelerinden amin dedi.

 

Müftü Mehmet Aşık, Dua’nın ardından tekbir ve Peygamber Efendimize salat selam getirerek duayı sonlandırdı. Vatandaşlarda tekbir ve salat-selama eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.