Denizli'de canına kıyan yaşlı kadının ölüm nedeni ortaya çıktı

ASAYİŞ 11.04.2019 - 13:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de canına kıyan yaşlı kadının ölüm nedeni ortaya çıktı

Denizli'nin Buldan İlçesi'nde 80 yaşında canına kıyan Fadime E.'nin ölüm nedeni ortaya çıktı.   Denizli'de geçtiğimiz günlerde Buldan İlçesinin, Yenicekent Mahallesi'nde 80 yaşındaki Fadime E., kendini Tripolis Antik Kenti yakınlarında bulunan zeytin bahçesinde plastik iple kendini asarak yaşamına son vermişti. Yaşlı kadının neden intihar ettiği ise büyük merak konusu olmuştu. Fadime E.'nin intiharının ardındaki sır perdesi aralandı.      DOKTORA GİTTİ VE ÇÖZÜM BULAMADI Bir süredir dizlerinde oluşan büyük acı veren ağrıların olmasından dolayı doktora giden Fadime E., tedavi için ameliyat olması gerektiği ve fakat yaşından dolayı bu ameliyatın riskli olacağını mümkün olamayacağının cevabını aldı. Aldığı bu cevabın ardından Fadime E. ne yapacağını düşünmeye başladı. Yaşlı  ve rahatsızlığını göz önünde bulundurarak korkunç bir kararla intihar etmeye karar verdi.  Ardından naylon ip ve tabure ile beraber antik kent yakınlarındaki bir zeytin bahçesine giden Fadime E. burada belirlediği bir ağaçta yaşamına son verdi.

Denizli'nin Buldan İlçesi'nde 80 yaşında canına kıyan Fadime E.'nin ölüm nedeni ortaya çıktı.

 

Denizli'de geçtiğimiz günlerde Buldan İlçesinin, Yenicekent Mahallesi'nde 80 yaşındaki Fadime E., kendini Tripolis Antik Kenti yakınlarında bulunan zeytin bahçesinde plastik iple kendini asarak yaşamına son vermişti. Yaşlı kadının neden intihar ettiği ise büyük merak konusu olmuştu. Fadime E.'nin intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. 

 

 

DOKTORA GİTTİ VE ÇÖZÜM BULAMADI

Bir süredir dizlerinde oluşan büyük acı veren ağrıların olmasından dolayı doktora giden Fadime E., tedavi için ameliyat olması gerektiği ve fakat yaşından dolayı bu ameliyatın riskli olacağını mümkün olamayacağının cevabını aldı. Aldığı bu cevabın ardından Fadime E. ne yapacağını düşünmeye başladı. Yaşlı  ve rahatsızlığını göz önünde bulundurarak korkunç bir kararla intihar etmeye karar verdi.  Ardından naylon ip ve tabure ile beraber antik kent yakınlarındaki bir zeytin bahçesine giden Fadime E. burada belirlediği bir ağaçta yaşamına son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.