Denizli'de çocuk gelin canlı yayında kendisine zarar verdi

DENİZLİ 01.09.2019 - 10:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de çocuk gelin canlı yayında kendisine zarar verdi

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde ailesinin rızası ile evlendirilen 16 yaşındaki çocuk gelin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla isyan etti. Bunalıma giren çocuk gelin kollarını keserek kendisine zarar verdi.   Aynahaber’in haberine göre; Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesinde yaşayan 16 yaşındaki Kader B.'nin geçtiğimiz gün instagram'dan yaptığı paylaşım infiale neden oldu. 16 yaşında olduğu ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen çocuğun 3 ay önce evlendirildiği öğrenildi. Geçtiğimiz gün yaşadığı sorunlar nedeni ile ailesinin evine gönderilen çocuk gelinin kendisini odasına kilitleyerek kollarını kestiği canlı yayın onlarca kişi tarafından izlendi. Yayın sırasında ailesinin kapıyı açmasını istediği Kader B., gözyaşları içerisinde kollarını keserken “ölmek istiyorum artık, yeter artık beni yalnız bırakın, beni delirttiler. Ben yaşamayacağım bu hayatta, kendimi öldüreceğim. Daha kötüsünü yapacağım, ben kırılmaktan yoruldum. Yaşamak istemiyorum, bunlar benim sevdiğim adamın bana yaptıkları. ‘Eğer ben ölürsem onun suçu demiştim’ işte ben ölüyorum ve bu onun suçu” dedi.   Çocuk gelinin çevresinden edinilen bilgiye göre Kader B.’nin 19 yaşındaki Bekir Ö. ile ailesinin rızası ile 3 ay önce evlendirildi. Ruhsal problemleri nedeni ile doktor raporu bulunduğu iddia edilen Kader B.’nin yaşadığı sorunlar nedeni ile gözetim altında tutulması gerekirken evlendirildiği öğrenildi. Sosyal medyada infiale neden olan paylaşımın ardından küçük kıza ne olduğu bilinmezken, çevresi Kader B.’nin kendine zarar vermesinden korktuklarını, yetkililerden yardım beklediklerini söyledi.

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde ailesinin rızası ile evlendirilen 16 yaşındaki çocuk gelin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla isyan etti. Bunalıma giren çocuk gelin kollarını keserek kendisine zarar verdi.

 

Aynahaber’in haberine göre; Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesinde yaşayan 16 yaşındaki Kader B.'nin geçtiğimiz gün instagram'dan yaptığı paylaşım infiale neden oldu. 16 yaşında olduğu ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen çocuğun 3 ay önce evlendirildiği öğrenildi. Geçtiğimiz gün yaşadığı sorunlar nedeni ile ailesinin evine gönderilen çocuk gelinin kendisini odasına kilitleyerek kollarını kestiği canlı yayın onlarca kişi tarafından izlendi. Yayın sırasında ailesinin kapıyı açmasını istediği Kader B., gözyaşları içerisinde kollarını keserken “ölmek istiyorum artık, yeter artık beni yalnız bırakın, beni delirttiler. Ben yaşamayacağım bu hayatta, kendimi öldüreceğim. Daha kötüsünü yapacağım, ben kırılmaktan yoruldum. Yaşamak istemiyorum, bunlar benim sevdiğim adamın bana yaptıkları. ‘Eğer ben ölürsem onun suçu demiştim’ işte ben ölüyorum ve bu onun suçu” dedi.

 

Çocuk gelinin çevresinden edinilen bilgiye göre Kader B.’nin 19 yaşındaki Bekir Ö. ile ailesinin rızası ile 3 ay önce evlendirildi. Ruhsal problemleri nedeni ile doktor raporu bulunduğu iddia edilen Kader B.’nin yaşadığı sorunlar nedeni ile gözetim altında tutulması gerekirken evlendirildiği öğrenildi. Sosyal medyada infiale neden olan paylaşımın ardından küçük kıza ne olduğu bilinmezken, çevresi Kader B.’nin kendine zarar vermesinden korktuklarını, yetkililerden yardım beklediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.