Denizli’de çok sayıda tarihi sikke ve obje ele geçirildi

ASAYİŞ 16.03.2021 - 10:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli’de çok sayıda tarihi sikke ve obje ele geçirildi

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda tarihi eser kaçakçısı 1 kişi yakalandı.   İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çivril ilçesinde düzenlenen operasyonda şüpheli bir şahsın evinde, aracında ve iş yerinde yapılan aramada çeşitli dönemlere ait bin 939 adet sikke, obje ile define arama dedektörü ve muhtelif kazı malzemeleri ele geçirildi.   Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınırken yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.  

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda tarihi eser kaçakçısı 1 kişi yakalandı.

 

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çivril ilçesinde düzenlenen operasyonda şüpheli bir şahsın evinde, aracında ve iş yerinde yapılan aramada çeşitli dönemlere ait bin 939 adet sikke, obje ile define arama dedektörü ve muhtelif kazı malzemeleri ele geçirildi.

 

Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınırken yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.