Denizli'de çöp kutusu yüzünden kavga: 4 yaralı 3 gözaltı

ASAYİŞ 29.01.2020 - 09:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de çöp kutusu yüzünden kavga: 4 yaralı 3 gözaltı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde çöp kutusunun yerinin değiştirilmesi nedeniyle iki apartman sakinleri arasında çıkan bıçaklı sopalı kavgada 4 kişi yaralandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.   Edinilen bilgiye göre olay; Merkezefendi İlçesi Değirmenönü Mahallesi 1377 sokakta meydana geldi. İddialara göre iki ayrı apartmanda yaşayan S.O. ile H.D. arasında çöp kutusunun yerinin değiştirilmesi ile başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Olayı izleyen S. O.’nun eşi A.T.O. ile diğer apartman sakinlerinden A.K.,B.K., M.K. ve M.H.’nin tartışmaya dahil olması üzerine kavga büyüdü. Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada, S.O. elinde bulunduğu bıçakla H.D.,B.K. ve M.K.’yı yaraladı. A.T.O. ise M.H.’yi sopa ile başından yaraladı.   Kavganın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler kavgaya karışan A.K., S.O.ve A.T.O.’yu gözaltına aldı. Kavgada yaralanan 4 kişi sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.   Olayda kullanılan bıçak ve sopalara el koyan polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde çöp kutusunun yerinin değiştirilmesi nedeniyle iki apartman sakinleri arasında çıkan bıçaklı sopalı kavgada 4 kişi yaralandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

 

Edinilen bilgiye göre olay; Merkezefendi İlçesi Değirmenönü Mahallesi 1377 sokakta meydana geldi. İddialara göre iki ayrı apartmanda yaşayan S.O. ile H.D. arasında çöp kutusunun yerinin değiştirilmesi ile başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Olayı izleyen S. O.’nun eşi A.T.O. ile diğer apartman sakinlerinden A.K.,B.K., M.K. ve M.H.’nin tartışmaya dahil olması üzerine kavga büyüdü. Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada, S.O. elinde bulunduğu bıçakla H.D.,B.K. ve M.K.’yı yaraladı. A.T.O. ise M.H.’yi sopa ile başından yaraladı.

 

Kavganın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler kavgaya karışan A.K., S.O.ve A.T.O.’yu gözaltına aldı. Kavgada yaralanan 4 kişi sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Olayda kullanılan bıçak ve sopalara el koyan polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.