Denizli'de Cumhuriyet Coşkusu meydanlara sığmadı…

GÜNDEM 30.10.2018 - 09:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Cumhuriyet Coşkusu meydanlara sığmadı…

Denizli Demokrasi Platformu tarafından her yıl düzenlenen 'Cumhuriyet Yürüyüşü' yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı yürüyüşte vatandaşlar Andımızı ve İzmir marşını söyledi.      29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dün akşam  gerçekleşen 'Cumhuriyet Yürüyüşü' sona erdi.  95'inci Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Denizli Demokrasi Platformu tarafından düzenlenen ve geçen yıllara göre en yoğun katılımın yaşandığı 'Cumhuriyet Yürüyüşü' Atatürk Stadı önünden başladı.     Yürüyüşe CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü ve Baro Başkanı Müjdat İlhan, sendika ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile yaklaşık 10 bin kişi katıldı.     Atatürk Stadı önünden marşlar eşliğinde yürüyüşe geçen vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ni takip ederek İnönü Caddesi'ne ardından da İstiklal Caddesi'nden Delikçınar Meydanı'na yürüdü.     Yürüyüşe katılan vatandaşlar, 'Atatürk'ün askerleriyiz', 'Türkiye laiktir, laik kalacak', 'Ne mutlu Türküm diyene' gibi sloganlar atarken; Andımız, İzmir Marşı ve 10. Yıl Marşı'nı da söyledi.     Yürüyüşte 500 metre uzunluktaki Türk bayrağı da taşıyan kalabalık evlerinin balkonlarından bayrak sallayanlara alkışlarla karşılık verdi. Delikliçınar Meydanı'na ulaşan kalabalık buradaki Emre Aydın konserinin ardından dağıldı.  

Denizli Demokrasi Platformu tarafından her yıl düzenlenen 'Cumhuriyet Yürüyüşü' yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı yürüyüşte vatandaşlar Andımızı ve İzmir marşını söyledi. 

 

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dün akşam  gerçekleşen 'Cumhuriyet Yürüyüşü' sona erdi.  95'inci Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Denizli Demokrasi Platformu tarafından düzenlenen ve geçen yıllara göre en yoğun katılımın yaşandığı 'Cumhuriyet Yürüyüşü' Atatürk Stadı önünden başladı.

 

 

Yürüyüşe CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü ve Baro Başkanı Müjdat İlhan, sendika ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile yaklaşık 10 bin kişi katıldı.

 

 

Atatürk Stadı önünden marşlar eşliğinde yürüyüşe geçen vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ni takip ederek İnönü Caddesi'ne ardından da İstiklal Caddesi'nden Delikçınar Meydanı'na yürüdü.

 

 

Yürüyüşe katılan vatandaşlar, 'Atatürk'ün askerleriyiz', 'Türkiye laiktir, laik kalacak', 'Ne mutlu Türküm diyene' gibi sloganlar atarken; Andımız, İzmir Marşı ve 10. Yıl Marşı'nı da söyledi.

 

 

Yürüyüşte 500 metre uzunluktaki Türk bayrağı da taşıyan kalabalık evlerinin balkonlarından bayrak sallayanlara alkışlarla karşılık verdi. Delikliçınar Meydanı'na ulaşan kalabalık buradaki Emre Aydın konserinin ardından dağıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.