Denizli'de dağcılık sporu yapan doktor 200 metreden düştü

DENİZLİ 23.04.2019 - 16:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de dağcılık sporu yapan doktor 200 metreden düştü

Denizli’de dağcılık sporu ile ilgilenen ve tırmanma sırasında dengesini kaybeden Doktor Hasan S. yaklaşık  200 metre yükseklikten aşağıya düştü. Hastaneye kaldırılan ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.     Denizli Merkezefendi ilçesi, Altındere mahallesi tarafından ulaşım sağlanan Karcı Dağı'na çıkan doğa yürüyüşü grubu 21 Nisan 2019 Pazar günü zirveye tırmanmak için 14.30'da başladıkları yürüyüşte, İsrafil deresini geçtikten sonra, saat 16.20 sıralarında yukarı bölgelere kadar tırmanan Doktor Hasan S., tutunduğu kısımda dengesini kaybetmesi sonucunda bulunduğu kısımdan sürüklenerek yaklaşık 200 metrelik yükseklikten düştü. Ağaçların arasına durabilen Hasan S. kayalıklara düşmekten son anda kurtulabildi. İlk olarak doğa yürüyüşünde ki diğer arkadaşları yardıma gitti. Grupta bulunan diğer arkadaşları ise kurtarmaya çalışırken AFAD, DAK ve 112 Acil Sağlık Ekiplerine haber verdiler. Ekiplerin olay yerine gelmesiyle birlikte yaklaşık 1-2 saatlik uğraşlarının ardından Hasan S. sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyiye gittiği ve her an gibi başka bir durumun olmadığı belirtildi.   2.Kaynak: denizli24haber.com

Denizli’de dağcılık sporu ile ilgilenen ve tırmanma sırasında dengesini kaybeden Doktor Hasan S. yaklaşık  200 metre yükseklikten aşağıya düştü. Hastaneye kaldırılan ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

 

Denizli Merkezefendi ilçesi, Altındere mahallesi tarafından ulaşım sağlanan Karcı Dağı'na çıkan doğa yürüyüşü grubu 21 Nisan 2019 Pazar günü zirveye tırmanmak için 14.30'da başladıkları yürüyüşte, İsrafil deresini geçtikten sonra, saat 16.20 sıralarında yukarı bölgelere kadar tırmanan Doktor Hasan S., tutunduğu kısımda dengesini kaybetmesi sonucunda bulunduğu kısımdan sürüklenerek yaklaşık 200 metrelik yükseklikten düştü. Ağaçların arasına durabilen Hasan S. kayalıklara düşmekten son anda kurtulabildi.

İlk olarak doğa yürüyüşünde ki diğer arkadaşları yardıma gitti. Grupta bulunan diğer arkadaşları ise kurtarmaya çalışırken AFAD, DAK ve 112 Acil Sağlık Ekiplerine haber verdiler. Ekiplerin olay yerine gelmesiyle birlikte yaklaşık 1-2 saatlik uğraşlarının ardından Hasan S. sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyiye gittiği ve her an gibi başka bir durumun olmadığı belirtildi.

 

2.Kaynak: denizli24haber.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.