Denizli'de dağlara kar yağdı!

YAŞAM 18.04.2017 - 09:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de dağlara kar yağdı!

Denizli'de dün gece etkili olan sağanak yağış, bazı ilçelerin yüksek kesimlerinde kara dönüştü.

Denizli'de hava sıcaklığı 6 ile 20 derece arasında değişirken, kent merkezinde dün gece sağanak yağış etkisini gösterirken, Çameli İlçesinde dağlara kar yağdı. Sabah saatlerinde kent merkezinde güneşli bir havanın gözlenmesine rağmen öğle saatlerinden itibaren havanın bulutlu olacağı ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. Akşam saatlerinde ise bulutların dağılacağı Çarşamba günü havanın az bulutlu olacağı bekleniyor. Denizli'de dün gece saatlerinde başlayan sağanak yağış, sabah saatlerinde güneşli havaya dönüştü. Çameli ilçesinde  ise yüksek kesimlerinde kar yağışı yaşandı. Sabah uyanan vatandaşlar Nisan ayının son günlerinde dağların beyaz örtüyle kaplandığını görünce şaşırdı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre Çarşamba ve Perşembe günü yağış gözlenmezken Cuma günü ve hafta sonu sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.    
Denizli'de dün gece etkili olan sağanak yağış, bazı ilçelerin yüksek kesimlerinde kara dönüştü.

Denizli'de hava sıcaklığı 6 ile 20 derece arasında değişirken, kent merkezinde dün gece sağanak yağış etkisini gösterirken, Çameli İlçesinde dağlara kar yağdı.


Sabah saatlerinde kent merkezinde güneşli bir havanın gözlenmesine rağmen öğle saatlerinden itibaren havanın bulutlu olacağı ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. Akşam saatlerinde ise bulutların dağılacağı Çarşamba günü havanın az bulutlu olacağı bekleniyor.


Denizli'de dün gece saatlerinde başlayan sağanak yağış, sabah saatlerinde güneşli havaya dönüştü. Çameli ilçesinde  ise yüksek kesimlerinde kar yağışı yaşandı. Sabah uyanan vatandaşlar Nisan ayının son günlerinde dağların beyaz örtüyle kaplandığını görünce şaşırdı.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre Çarşamba ve Perşembe günü yağış gözlenmezken Cuma günü ve hafta sonu sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.