Denizli’de DEAŞ militanı yakalandı

ASAYİŞ 08.10.2020 - 15:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de DEAŞ militanı yakalandı

Denizli’de Özel Harekat Polisleri ile birlikte düzenlenen şafak operasyonunda Suriye uyruklu DEAŞ militanı yakalandı.   Denizli’de DEAŞ Silahlı Terör Örgütü ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar kapsamında, Suriye ‘de çatışma bölgelerinde bulunduğu ve illegal yollardan Türkiye’ye giriş yapan M.R.D. isimli Suriye uyruklu şahsın Denizli’de saklandığı tespit edildi. 6 Ekim’de Özel Harekat polislerinin de yer aldığı operasyonda şahsın bulunduğu adresin kapısı koç başı ile kırılarak şahıs etkisi hale getirilerek gözaltına alındı.   Düzenlenen operasyonda şahsın bulunduğu evde yapılan aramalarda birçok materyaller, örgütsel dokümanlar ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Denizli’de Özel Harekat Polisleri ile birlikte düzenlenen şafak operasyonunda Suriye uyruklu DEAŞ militanı yakalandı.

 

Denizli’de DEAŞ Silahlı Terör Örgütü ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar kapsamında, Suriye ‘de çatışma bölgelerinde bulunduğu ve illegal yollardan Türkiye’ye giriş yapan M.R.D. isimli Suriye uyruklu şahsın Denizli’de saklandığı tespit edildi. 6 Ekim’de Özel Harekat polislerinin de yer aldığı operasyonda şahsın bulunduğu adresin kapısı koç başı ile kırılarak şahıs etkisi hale getirilerek gözaltına alındı.

 

Düzenlenen operasyonda şahsın bulunduğu evde yapılan aramalarda birçok materyaller, örgütsel dokümanlar ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.