Denizli'de DEAŞ ve EL-KAİDE üyesi 2 kişi yakalandı

ASAYİŞ 24.06.2020 - 11:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de DEAŞ ve EL-KAİDE üyesi 2 kişi yakalandı

Denizli’de terör örgütlerine yönelik operasyonlarda DEAŞ ve El-Kaide militanı 2 kişi yakalandı.   Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, terör örgütlerine yönelik çalışmaları kapsamın, DEAŞ ve EL-KAİDE silahlı terör örgütü içerisinde Suriye’de faaliyet gösterdikten sonra illegal yollardan Türkiye’ye ve ardından Denizli’ye 2 kişinin geldikleri tespit edildi. Ekipler tarafından Denizli’de hücre evlerinde saklandıkları tespit edilen adreslere yapılan eş zamanlı adreslerde 2 şüpheli yakalandı.   Operasyonda yapılan aramalarda bir çok sayıda dijital materyaller ele geçirildi. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen El-Kaide üyesi Türk vatandaşı ile DEAŞ üyesi Iraklı şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Denizli’de terör örgütlerine yönelik operasyonlarda DEAŞ ve El-Kaide militanı 2 kişi yakalandı.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, terör örgütlerine yönelik çalışmaları kapsamın, DEAŞ ve EL-KAİDE silahlı terör örgütü içerisinde Suriye’de faaliyet gösterdikten sonra illegal yollardan Türkiye’ye ve ardından Denizli’ye 2 kişinin geldikleri tespit edildi. Ekipler tarafından Denizli’de hücre evlerinde saklandıkları tespit edilen adreslere yapılan eş zamanlı adreslerde 2 şüpheli yakalandı.

 

Operasyonda yapılan aramalarda bir çok sayıda dijital materyaller ele geçirildi. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen El-Kaide üyesi Türk vatandaşı ile DEAŞ üyesi Iraklı şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.