Denizli'de Değişim Programında Tanışma Yemeği

EĞİTİM 14.02.2019 - 11:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Değişim Programında Tanışma Yemeği

Denizli'de Uluslararası öğrenci değişim programları kapsamında Pamukkale Üniversitesine gelen öğrenciler, tanışma yemeğinde Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile bir araya geldi.     Uluslararası öğrenci değişim programları Erasmus Plus, Mevlana ve diğer genel anlaşmalar kapsamında Denizli Pamukkale Üniversitesine gelen öğrencilere yönelik yerleşke içerisindeki PAÜ Yemekhaneleri Kırmızı Salon’da tanışma yemeği düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ beraberindeki Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan ve Prof. Dr. Osman Çiftçi ile birlikte öğrencilerle buluştu.     Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğünce düzenlenen etkinlik öncesinde Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ yabancı öğrencilere hoş geldiniz temennisinde bulunarak onlarla sohbet etti.  Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte Rektör Hüseyin Bağ Pamukkale Üniversitesinde misafir olacak öğrencilere, “Burada edindiğiniz deneyimleriniz, bilgileriniz ve anılarınızla; ülkelerinizle aramızda bir gönül köprüsü oluşturmanızı temenni ediyoruz.” diye konuştu.    

Denizli'de Uluslararası öğrenci değişim programları kapsamında Pamukkale Üniversitesine gelen öğrenciler, tanışma yemeğinde Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile bir araya geldi.

 

 

Uluslararası öğrenci değişim programları Erasmus Plus, Mevlana ve diğer genel anlaşmalar kapsamında Denizli Pamukkale Üniversitesine gelen öğrencilere yönelik yerleşke içerisindeki PAÜ Yemekhaneleri Kırmızı Salon’da tanışma yemeği düzenlendi.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ beraberindeki Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan ve Prof. Dr. Osman Çiftçi ile birlikte öğrencilerle buluştu.

 

 

Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğünce düzenlenen etkinlik öncesinde Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ yabancı öğrencilere hoş geldiniz temennisinde bulunarak onlarla sohbet etti. 

Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte Rektör Hüseyin Bağ Pamukkale Üniversitesinde misafir olacak öğrencilere, “Burada edindiğiniz deneyimleriniz, bilgileriniz ve anılarınızla; ülkelerinizle aramızda bir gönül köprüsü oluşturmanızı temenni ediyoruz.” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.