Denizli'de demir hırsızlığı yaptığı iddiasıyla 2 kişi yakalandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 06.11.2020 - 15:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de demir hırsızlığı yaptığı iddiasıyla 2 kişi yakalandı

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde yüksek gerilim hattı direklerinden galvaniz kaplamalı demir ve bazı malzemeler çaldığı öne sürülen 2 zanlı gözaltına alındı.   Direklerden yaklaşık 25 bin lira değerinde galvanizli demir çalındığı bilgisi üzerine İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Sarayköy Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalışma başlatıldı. Jandarma personelinden oluşan özel ekip, 63 saatlik güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüpheliler M.D. (25) ve imam nikahlı yaşadığı eşi Ü.Ç'nin (20) bulunduğu evi takibe aldı.   Operasyonda, ekipler tanınmamak için eve filyasyon görevlisi gibi girerek şüphelileri yakaladı.   Daha önce de hırsızlık suçundan arandığı belirtilen 2 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla salıverildi.  

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde yüksek gerilim hattı direklerinden galvaniz kaplamalı demir ve bazı malzemeler çaldığı öne sürülen 2 zanlı gözaltına alındı.

 

Direklerden yaklaşık 25 bin lira değerinde galvanizli demir çalındığı bilgisi üzerine İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Sarayköy Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalışma başlatıldı. Jandarma personelinden oluşan özel ekip, 63 saatlik güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüpheliler M.D. (25) ve imam nikahlı yaşadığı eşi Ü.Ç'nin (20) bulunduğu evi takibe aldı.

 

Operasyonda, ekipler tanınmamak için eve filyasyon görevlisi gibi girerek şüphelileri yakaladı.

 

Daha önce de hırsızlık suçundan arandığı belirtilen 2 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla salıverildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.