Denizli'de deprem Çardak Havalimanında hasara yol açtı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2019 - 17:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de deprem Çardak Havalimanında hasara yol açtı

Denizli'de meydana gelen 6 büyüklüğündeki deprem Çardak Havalimanında da hasara yol açtı.  Denizli’nin Bozkurt ilçesi merkezli saat 14.25'te 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı Denizli Çardak Havalimanında hasara yol açtı. Kulede camlar kırılırken, teknik ekipmanlar ve bilgisayarlar devrildi, tavan ışıkları aşağı düştü. Görevlilerse hizmetlerin aksamaması için gerekli önlemleri aldı.Çardak ilçesinde depremin ardından, bina içerisinde ve dışarısında oluşan hasarlardan dolayı uçuş seferlerinin iptal olma ihtimali olduğu belirtildi.   Çalışmaların devam ettiği söylendi.  

Denizli'de meydana gelen 6 büyüklüğündeki deprem Çardak Havalimanında da hasara yol açtı. 


Denizli’nin Bozkurt ilçesi merkezli saat 14.25'te 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı Denizli Çardak Havalimanında hasara yol açtı. Kulede camlar kırılırken, teknik ekipmanlar ve bilgisayarlar devrildi, tavan ışıkları aşağı düştü. Görevlilerse hizmetlerin aksamaması için gerekli önlemleri aldı.Çardak ilçesinde depremin ardından, bina içerisinde ve dışarısında oluşan hasarlardan dolayı uçuş seferlerinin iptal olma ihtimali olduğu belirtildi.

 

Çalışmaların devam ettiği söylendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.