Denizli'de Dev Şirket İflas Etti

EKONOMİ 28.12.2019 - 09:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Dev Şirket İflas Etti

Denizli’de yaklaşık 50 yıldır sanayi alanında faaliyet gösteren Eke Metal Group Anonim Şirketi iflas etti.   Ekonomik kriz nedeniyle Denizli’de bir şirket daha iflas ettiği ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi, 1972 yılında kurulan Eke Metal Group Anonim Şirketi hakkında kararını açıkladı. Uzun yıllar tekstil, demir-çelik, inşaat malzemeleri ve lojistik alanlarında faaliyet gösteren firma, 18 Aralık 2019 tarihinde verilen kararla iflas ettiği öğrenildi.   Kaynak: Denizliaktuel.Com

Denizli’de yaklaşık 50 yıldır sanayi alanında faaliyet gösteren Eke Metal Group Anonim Şirketi iflas etti.

 

Ekonomik kriz nedeniyle Denizli’de bir şirket daha iflas ettiği ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi, 1972 yılında kurulan Eke Metal Group Anonim Şirketi hakkında kararını açıkladı. Uzun yıllar tekstil, demir-çelik, inşaat malzemeleri ve lojistik alanlarında faaliyet gösteren firma, 18 Aralık 2019 tarihinde verilen kararla iflas ettiği öğrenildi.

 

Kaynak: Denizliaktuel.Com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.