Denizli’de dilenci operasyonu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2017 - 18:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de dilenci operasyonu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri dilenci operasyonu düzenledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri dilenci operasyonu düzenledi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri Ramazan ayı ile birlikte özellikle cami avluları ve halkın yoğun olduğu Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı ve Eflatun sokak gibi kafeteryaların olduğu bölgelerde dilencilere yönelik operasyon düzenledi. Dilenciler Zabıta ekipleri tarafından tek tek yakalandı.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, “Genellikle şehir dışından gelip Denizli halkının manevi duygularını sömüren dilenciler Denizli Zabıtasının rutin düzenlediği operasyonlarla yakalanıp memleketlerine gönderiliyor. Özellikle cami, hastane gibi halkın işlek kalabalık olduğu yerleri mesken tutan dilencilere zabıta ekiplerince istikrarlı çalışması fırsat vermiyor. Özellikle halkımızın bu insanlara karşı dikkatli olmaları bu tür olumsuzluklarla karşılaştıklarında Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerini arayarak ihbar etmelerini istiyoruz.” 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri dilenci operasyonu düzenledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri dilenci operasyonu düzenledi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri Ramazan ayı ile birlikte özellikle cami avluları ve halkın yoğun olduğu Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı ve Eflatun sokak gibi kafeteryaların olduğu bölgelerde dilencilere yönelik operasyon düzenledi. Dilenciler Zabıta ekipleri tarafından tek tek yakalandı.

 


Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, “Genellikle şehir dışından gelip Denizli halkının manevi duygularını sömüren dilenciler Denizli Zabıtasının rutin düzenlediği operasyonlarla yakalanıp memleketlerine gönderiliyor. Özellikle cami, hastane gibi halkın işlek kalabalık olduğu yerleri mesken tutan dilencilere zabıta ekiplerince istikrarlı çalışması fırsat vermiyor. Özellikle halkımızın bu insanlara karşı dikkatli olmaları bu tür olumsuzluklarla karşılaştıklarında Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerini arayarak ihbar etmelerini istiyoruz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.