Denizli'de doğalgaz parlaması: 3 yaralı

ASAYİŞ 29.06.2020 - 15:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de doğalgaz parlaması: 3 yaralı

Son dakika! Denizli Merkezefendi İlçesi’nden sokak çalışması sırasında meydana gelen doğalgaz parlaması nedeniyle 3 kişi yaralandı.   Olay, Merkezefendi ilçesi 1820 sokak üzerinde meydana geldi. Alt yapı çalışmalarının devam ettiği sokakta taşeron firma işçileri kepçe ile kazı yaptığı sırada doğal gaz hattına zarar verdi. İşçiler kendi çabaları ile zarar gören doğal gaz hattından gaz sızıntısını kesmek istediler. Bir işçinin sızıntı oluşan boruya doğru yaklaştığı sırada doğal gaz parlaması gerçekleşti.  Olayda 3 işçi yaralandı.   Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye, sağlık ve doğal gaz ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralan 3 işçiyi ambulans ile Denizli Devlet Hastanesine kaldırdı.   

Son dakika! Denizli Merkezefendi İlçesi’nden sokak çalışması sırasında meydana gelen doğalgaz parlaması nedeniyle 3 kişi yaralandı.

 

Olay, Merkezefendi ilçesi 1820 sokak üzerinde meydana geldi. Alt yapı çalışmalarının devam ettiği sokakta taşeron firma işçileri kepçe ile kazı yaptığı sırada doğal gaz hattına zarar verdi. İşçiler kendi çabaları ile zarar gören doğal gaz hattından gaz sızıntısını kesmek istediler. Bir işçinin sızıntı oluşan boruya doğru yaklaştığı sırada doğal gaz parlaması gerçekleşti.  Olayda 3 işçi yaralandı.

 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye, sağlık ve doğal gaz ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralan 3 işçiyi ambulans ile Denizli Devlet Hastanesine kaldırdı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.