Denizli’de dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 2 şüpheli tutuklandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 05.11.2020 - 14:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 2 şüpheli tutuklandı

Denizli ve Bolu'da, telefon dolandırıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 1’i kadın 5 şüpheliden 2'si tutuklandı.    Şüpheliler H.Ç. (34), A.G. (40), E.Ç. (25), B.K. (38) ve Y.A'nın (35) Tavas İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.Ç. ile A.G, sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.   Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Balkıca Mahallesi'nde yaşayan O.K. (66), kendisiyle telefonda irtibat kuran ve "İsminiz FETÖ soruşturmasına karışmış. Adınıza ait 15 telefon hattında ByLock çıktı." diyen kişilere, 350 bin lira kaptırdığını öne sürerek jandarmaya başvurmuştu. Jandarma ekipleri, Denizli ve Bolu'da düzenledikleri operasyonla dün 5 kişiyi yakalamıştı.   Zanlılardan H.Ç. ile A.G'nin, 23 Ekim'de Mersin'in Erdemli ilçesinde M.T. yönetimindeki para nakil aracının lastikleri patlatılarak içindeki 55 bin liranın çalınması olayının da faili oldukları belirlenmişti. 

Denizli ve Bolu'da, telefon dolandırıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 1’i kadın 5 şüpheliden 2'si tutuklandı. 

 

Şüpheliler H.Ç. (34), A.G. (40), E.Ç. (25), B.K. (38) ve Y.A'nın (35) Tavas İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.Ç. ile A.G, sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Balkıca Mahallesi'nde yaşayan O.K. (66), kendisiyle telefonda irtibat kuran ve "İsminiz FETÖ soruşturmasına karışmış. Adınıza ait 15 telefon hattında ByLock çıktı." diyen kişilere, 350 bin lira kaptırdığını öne sürerek jandarmaya başvurmuştu. Jandarma ekipleri, Denizli ve Bolu'da düzenledikleri operasyonla dün 5 kişiyi yakalamıştı.

 

Zanlılardan H.Ç. ile A.G'nin, 23 Ekim'de Mersin'in Erdemli ilçesinde M.T. yönetimindeki para nakil aracının lastikleri patlatılarak içindeki 55 bin liranın çalınması olayının da faili oldukları belirlenmişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.