Denizli'de dolu ve sağanak yağış etkili oldu

DENİZLİ 10.06.2019 - 09:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de dolu ve sağanak yağış etkili oldu

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde dün etkili olan sağanak yağış yerini dolu yağışına bıraktı. Dolu yağışı ilçeyi beyaza bürürken etkili olan yağış meyve ve sebzeler zarar gördü.   Denizli’de Cumartesi gününden itibaren güneşli hava yerini gök gürültülü ve sağanak yağışa bıraktı. Yer yer yağan sağanak yağış bazı ilçelerde sele neden olurken bazı ilçelerde dolu şeklinde yağdı. Çameli ilçesinde dün başlayan sağanak yağışın ardından dolu şeklinde yağdı. İlçe merkezini ve yüksek kesimleri beyaza bürüyen dolu yağışı çiftçileri tedirgin etti. Ekilen meyve ve sebzeler dolu nedeniyle zarara uğradı. Öte yandan Acıpayam İlçesi’nde sağanak yağış etkili olurken su kanalları doldu taştı.     Çameli Ziraat Odası Başkanı Hamit Tunçer, "Çameli İlçe merkezinde meydana gelen şiddetli dolu yağışı ekili meyve sebze alanlarına önemli ölçüde zarara yol açtı" dedi.          

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde dün etkili olan sağanak yağış yerini dolu yağışına bıraktı. Dolu yağışı ilçeyi beyaza bürürken etkili olan yağış meyve ve sebzeler zarar gördü.

 

Denizli’de Cumartesi gününden itibaren güneşli hava yerini gök gürültülü ve sağanak yağışa bıraktı. Yer yer yağan sağanak yağış bazı ilçelerde sele neden olurken bazı ilçelerde dolu şeklinde yağdı. Çameli ilçesinde dün başlayan sağanak yağışın ardından dolu şeklinde yağdı. İlçe merkezini ve yüksek kesimleri beyaza bürüyen dolu yağışı çiftçileri tedirgin etti. Ekilen meyve ve sebzeler dolu nedeniyle zarara uğradı. Öte yandan Acıpayam İlçesi’nde sağanak yağış etkili olurken su kanalları doldu taştı.

 

 

Çameli Ziraat Odası Başkanı Hamit Tunçer, "Çameli İlçe merkezinde meydana gelen şiddetli dolu yağışı ekili meyve sebze alanlarına önemli ölçüde zarara yol açtı" dedi.

 

 

 


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.