Denizli'de drift yapan sürücüye büyük ceza

ASAYİŞ 18.08.2019 - 09:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de drift yapan sürücüye büyük ceza

Denizli'nin Çameli İlçesi’nde otomobiliyle "drift" yapan sürücüye aracının fiyatı kadar trafik cezası kesildi.   Edinilen bilgiye göre, Çameli ilçesi Yeni Mahalle’de Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 20 R 9730 plakalı Şahin Marka Beyaz otomobilin sürücüsünün drift yaptığı şikayeti üzerine harekete geçti. Güvenlik kamerasını inceleyen ekipler sürünün kim olduğunu tespit etti. Daha sonra sürücü S.T'ye ulaşan ekipler, "drift yaparak trafiği tehlikeye sokmak ve tehlikeli araç kullanmak" suçundan 5 bin 300 lira para cezası uyguladı.   Sürücünün ehliyetine el konulurken araç da trafikten men edildi. Araç, çekiciyle otoparka götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Denizli'nin Çameli İlçesi’nde otomobiliyle "drift" yapan sürücüye aracının fiyatı kadar trafik cezası kesildi.

 

Edinilen bilgiye göre, Çameli ilçesi Yeni Mahalle’de Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 20 R 9730 plakalı Şahin Marka Beyaz otomobilin sürücüsünün drift yaptığı şikayeti üzerine harekete geçti. Güvenlik kamerasını inceleyen ekipler sürünün kim olduğunu tespit etti. Daha sonra sürücü S.T'ye ulaşan ekipler, "drift yaparak trafiği tehlikeye sokmak ve tehlikeli araç kullanmak" suçundan 5 bin 300 lira para cezası uyguladı.

 

Sürücünün ehliyetine el konulurken araç da trafikten men edildi. Araç, çekiciyle otoparka götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.