Denizli'de Dün Miting'de Halka Seslenen Akşener'e Cumhurbaşkanı'ndan Suç Duyurusu

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2019 - 16:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Dün Miting'de Halka Seslenen Akşener'e Cumhurbaşkanı'ndan Suç Duyurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda düzenlenen mitingde halka seslenirken konuşmalarından vurguladığı konulardan biri ise Meral Akşener hakkında suç duyusunda bulunmasıydı.   "MERAL HANIM HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM"  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP vekillerine de göndermede bulundu. Erdoğan, “Meral Hanım da dün Denizlide benim Denizlili kardeşlerime terörist dediğimden bahsediyor. Utan utan sen ne terbiyeden mahrumsun. Avukatlarımla hemen hakkında suç duyurusunda bulundum” diye konuştu.    “BENİM ÜLKEMDE KÜRDİSTAN DİYE BİR BÖLGE YOK”  Erdoğan halka seslenirken HDP vekillerinin yaptığı konuşmalardan bazılarını da vatandaşlara dinletti. Sinevizyonda vatandaşlara HDP vekillerinin konuşmasını aktaran Erdoğan, “Bu teröristleri savunanlar ne diyor, ‘Kürdistan’da oyları HDP’ye vereceksiniz batıda da Ak Pati ve MHP’yi yok edeceksiniz’ diyor bunu söyleyen HDP eş başkanı. Soruyorum size Türkiye'de Küdistan diye bir bölge var mı? Bu adam çok meraklıysa Kuzey ırakta Kürdistan var, buyursun oraya gitsin. Ama benim ülkemde Kürdistan diye bir bölge yok. Bu bölücülüktür. Kadın diyor ki bizim arkamızda YPG, PYD, PKK var. Bu şimdi terörist değil mi? Bizim arkamızda ise Mardinli var. Bizim arkamızda Allahımız var., Allahımız. Bunları söyleyenlerin terörist olduğunu söylüyorum. Cudi, Gabar, Tendürek’te bunları inlerine gömdük mü, benim için Kürt'üyle, Türk'üyle, Laz'ıyla, Çerkez'iyle sizler benim kardeşimsiniz. Ben hiçbir ayrım yapmaksızın yaradılanı yaradandan dolayı seviyorum. İnşallah 31 Mart bunların sonu olacak. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. İşte bütün anahtar burada. Bölünmek yok ve bunu başaracağız. 31 Mart akşamı buradan müjdeyi bekliyoruz” dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda düzenlenen mitingde halka seslenirken konuşmalarından vurguladığı konulardan biri ise Meral Akşener hakkında suç duyusunda bulunmasıydı.

 




"MERAL HANIM HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM" 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP vekillerine de göndermede bulundu. Erdoğan, “Meral Hanım da dün Denizlide benim Denizlili kardeşlerime terörist dediğimden bahsediyor. Utan utan sen ne terbiyeden mahrumsun. Avukatlarımla hemen hakkında suç duyurusunda bulundum” diye konuştu. 

 



“BENİM ÜLKEMDE KÜRDİSTAN DİYE BİR BÖLGE YOK” 


Erdoğan halka seslenirken HDP vekillerinin yaptığı konuşmalardan bazılarını da vatandaşlara dinletti. Sinevizyonda vatandaşlara HDP vekillerinin konuşmasını aktaran Erdoğan, “Bu teröristleri savunanlar ne diyor, ‘Kürdistan’da oyları HDP’ye vereceksiniz batıda da Ak Pati ve MHP’yi yok edeceksiniz’ diyor bunu söyleyen HDP eş başkanı. Soruyorum size Türkiye'de Küdistan diye bir bölge var mı? Bu adam çok meraklıysa Kuzey ırakta Kürdistan var, buyursun oraya gitsin. Ama benim ülkemde Kürdistan diye bir bölge yok. Bu bölücülüktür. Kadın diyor ki bizim arkamızda YPG, PYD, PKK var. Bu şimdi terörist değil mi? Bizim arkamızda ise Mardinli var. Bizim arkamızda Allahımız var., Allahımız. Bunları söyleyenlerin terörist olduğunu söylüyorum. Cudi, Gabar, Tendürek’te bunları inlerine gömdük mü, benim için Kürt'üyle, Türk'üyle, Laz'ıyla, Çerkez'iyle sizler benim kardeşimsiniz. Ben hiçbir ayrım yapmaksızın yaradılanı yaradandan dolayı seviyorum. İnşallah 31 Mart bunların sonu olacak. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. İşte bütün anahtar burada. Bölünmek yok ve bunu başaracağız. 31 Mart akşamı buradan müjdeyi bekliyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.