Denizli’de duyarsız vatandaşların attığı çöpler barajı ve çevresini kirletiyor

DENİZLİ 25.07.2020 - 10:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de duyarsız vatandaşların attığı çöpler barajı ve çevresini kirletiyor

Denizli’de duyarsız vatandaşlar tarafından Gökpınar Vali Recep Yazıcıoğlu Barajı çevresinde atılan çöpler, çevre kirliliğine neden oluyor. Su kanallarında biriken çöpler barajı kirletiyor.   Gökpınar Vali Recep Yazıcıoğlu Barajı çevresine giden vatandaşlar tarafından gelişi güzel atılan çöp ve alkol şişeleri çevre kirliliğine neden oluyor. Balıkçıların balık tutmak ve barajın görsel güzelliğini yaşamak için gittikleri Gökpınar Vali Recep Yazıcıoğlu Barajı ve çevresi duyarsız vatandaşların attıkları çöplerle kirleniyor. Baraja takviye olarak akan su kanallarının içerisi adeta çöplük yuvası haline gelmiş durumda. Kanal içindeki çöpler, baraja akan su ile birlikte barajı da kirletmeye devam ediyor.       Çevre sakinlerinin aileleri ile birlikte dolaşmaya çıktıklarında gördüğü manzaraya tepki gösterdi. Duruma tepki gösteren duyarlı vatandaşlar, yetkililerden yardım isteyerek çöplerin kaldırılmasını, çevrenin denetlenmesini ve kirliliğe neden olan duyarsız vatandaşların çevreyi kirletmelerinin önüne geçilmesini istedi.     Çevre sakinlerinden Mikail Ç., "Bu durum kentimize hiç yakışmıyor. İşten çıkınca akşam serinliğinde baraj çevresine çocuğumu gezdirmeye geldim. Gördüğüm manzara karşısında şok oldum. Atılan çöpler, alkol şişeleri, hem çevre kirliliğine neden olurken hem de halk sağlığını tehdit ediyor. Yetkililerin bu duruma bir an önce engel olmasını bekliyoruz" diye konuştu.      

Denizli’de duyarsız vatandaşlar tarafından Gökpınar Vali Recep Yazıcıoğlu Barajı çevresinde atılan çöpler, çevre kirliliğine neden oluyor. Su kanallarında biriken çöpler barajı kirletiyor.

 

Gökpınar Vali Recep Yazıcıoğlu Barajı çevresine giden vatandaşlar tarafından gelişi güzel atılan çöp ve alkol şişeleri çevre kirliliğine neden oluyor. Balıkçıların balık tutmak ve barajın görsel güzelliğini yaşamak için gittikleri Gökpınar Vali Recep Yazıcıoğlu Barajı ve çevresi duyarsız vatandaşların attıkları çöplerle kirleniyor. Baraja takviye olarak akan su kanallarının içerisi adeta çöplük yuvası haline gelmiş durumda. Kanal içindeki çöpler, baraja akan su ile birlikte barajı da kirletmeye devam ediyor.

 

 

 

Çevre sakinlerinin aileleri ile birlikte dolaşmaya çıktıklarında gördüğü manzaraya tepki gösterdi. Duruma tepki gösteren duyarlı vatandaşlar, yetkililerden yardım isteyerek çöplerin kaldırılmasını, çevrenin denetlenmesini ve kirliliğe neden olan duyarsız vatandaşların çevreyi kirletmelerinin önüne geçilmesini istedi.

 

 

Çevre sakinlerinden Mikail Ç., "Bu durum kentimize hiç yakışmıyor. İşten çıkınca akşam serinliğinde baraj çevresine çocuğumu gezdirmeye geldim. Gördüğüm manzara karşısında şok oldum. Atılan çöpler, alkol şişeleri, hem çevre kirliliğine neden olurken hem de halk sağlığını tehdit ediyor. Yetkililerin bu duruma bir an önce engel olmasını bekliyoruz" diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.