Denizli'de Eczanede çıkan yangının bilançosu ortaya çıktı

ASAYİŞ 28.03.2019 - 19:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Eczanede çıkan yangının bilançosu ortaya çıktı

Denizli Pamukkale İlçesi'nde sabaha karşı çıkan eczane yangını sabah olduğunda tüm bilançosu ortaya çıktı.     Yangın, Pamukkale İlçesi Topraklık Mahallesi 634 sokakta bulunan zemin üzerine kurulu 4 katlı apartmanın zemin katında bulunan eczane olarak faaliyet gösteren işyeri gece 03.50 sıralarında sigorta kutusunun kablolarının kısa devre yapması sonucu çıktığı tahmin edilen yangında dükkanın alarm sisteminin çalmasıyla birlikte mahallede devriye gezen polis ekiplerince fark ediliyor, olay yerine gelen polis ekipleri eczanenin önüne geldiğinde sigorta kutusunun patlamasıyla birlikte içeride başlayan yangını haber veren ekipler, ihbar üzerine olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek alevlerin eczanenin yanında bulunan ev ve iş yerlerine sıçramasına engel oldu. Eczanede çıkan yangın yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü. Yangında eczane içerisinde bulunan bir çok ilaç ve işyeri malzemelerinin zarar görmesi sonucunda yaklaşık 150 Bin TL'lik maddi zarar olduğu ortaya çıktı.       Sabah saatlerinde meydana gelen yangın söndürüldükten sonra, işyeri sahibi, çalışanlar ve çevredeki esnafın yardımıyla dükkanda hasarın ne kadar büyük olduğu gözler önüne serildi. Çevre esnafının yardımıyla dükkanda yangının ardından temizlik çalışmaları yapan işyeri sahibi ise durumu şöyle anlattı; "Gece ekipler beni aradığında, çok şaşırdım ve evden çıktıktan sonra, 10 veya 15 dakika içerisinde eczaneye geldiğimde gözlerime inanamadım, bir anlık bir şok geçirdim. Hasarın büyük olduğunu fark ettiğimde ise cidden üzüldüm, sabah diğer arkadaşlarda geldikten sonra onlarında yardımıyla birlikte dükkanda tekrardan el birliği ile toparlanmaya çalışıyoruz." şeklinde durumu anlattı.    

Denizli Pamukkale İlçesi'nde sabaha karşı çıkan eczane yangını sabah olduğunda tüm bilançosu ortaya çıktı.

 

 

Yangın, Pamukkale İlçesi Topraklık Mahallesi 634 sokakta bulunan zemin üzerine kurulu 4 katlı apartmanın zemin katında bulunan eczane olarak faaliyet gösteren işyeri gece 03.50 sıralarında sigorta kutusunun kablolarının kısa devre yapması sonucu çıktığı tahmin edilen yangında dükkanın alarm sisteminin çalmasıyla birlikte mahallede devriye gezen polis ekiplerince fark ediliyor, olay yerine gelen polis ekipleri eczanenin önüne geldiğinde sigorta kutusunun patlamasıyla birlikte içeride başlayan yangını haber veren ekipler, ihbar üzerine olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek alevlerin eczanenin yanında bulunan ev ve iş yerlerine sıçramasına engel oldu. Eczanede çıkan yangın yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü. Yangında eczane içerisinde bulunan bir çok ilaç ve işyeri malzemelerinin zarar görmesi sonucunda yaklaşık 150 Bin TL'lik maddi zarar olduğu ortaya çıktı.

 

 

 

Sabah saatlerinde meydana gelen yangın söndürüldükten sonra, işyeri sahibi, çalışanlar ve çevredeki esnafın yardımıyla dükkanda hasarın ne kadar büyük olduğu gözler önüne serildi. Çevre esnafının yardımıyla dükkanda yangının ardından temizlik çalışmaları yapan işyeri sahibi ise durumu şöyle anlattı; "Gece ekipler beni aradığında, çok şaşırdım ve evden çıktıktan sonra, 10 veya 15 dakika içerisinde eczaneye geldiğimde gözlerime inanamadım, bir anlık bir şok geçirdim. Hasarın büyük olduğunu fark ettiğimde ise cidden üzüldüm, sabah diğer arkadaşlarda geldikten sonra onlarında yardımıyla birlikte dükkanda tekrardan el birliği ile toparlanmaya çalışıyoruz." şeklinde durumu anlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.