Denizli’de eğitim emin ellerde olacak, ahlaklı mühendis ve teknisyen yetiştirecekler

EĞİTİM 29.07.2018 - 14:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de eğitim emin ellerde olacak, ahlaklı mühendis ve teknisyen yetiştirecekler

Denizli’de yüzde 100 Devlet Destekli Özel Bitek Koleji, Eğitim Laboratuvarları, İngilizce ve Almanca Dil Laboratuvarları, Sanat Atölyeleri ve toplam 15 laboratuvar ve geniş kütüphane kaynakları ile öğrencisine tüm imkanları seferber ederek yüksek ahlaklı mühendis adayları ve teknisyenler yetiştirmek üzere yola çıktı. Sanayi kuruluşlarına ara eleman yetiştirmede de büyük bir görev üstlenecek olan Özel Bitek Koleji, geleceğin meslekleri olarak görülen; Yenilenebilir enerji teknolojileri, güneş enerjisi sistemleri, endüstriyel otomasyon teknolojileri ve mekatronik eğitimi verecek.   “4. Sanayi Devrimi”ne hızlı girmek için eğitim altyapılarını öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarına göre tamamlayan Özel Bitek Koleji, her öğrenciye Devlet yüzde 100 eğitim desteği garantisi veriyor.     “OKUL ŞEHİR MERKEZİNDE”   Şehir merkezinde olması ve her öğrencinin okuluna rahatlıkla ulaşabileceği noktada eğitime başlayacak olan Özel Bitek Koleji, Denizli’de enerji ve teknoloji alanında eğitim verecek. Türk Sanayisinin ihtiyaç duyduğu donanımlı ve yüksek ahlaklı mühendis adayları ve teknisyenler yetiştirmek üzere yola çıkan Kolej, ilk yılında veli ve öğrenciler tarafından büyük ilgi görüyor.     SANAYİ KURULUŞLARINA MÜHENDİS VE TEKNİSYEN YETİŞTİRİLECEK     100’de 100 devlet destekli Özel Kolej olma özelliğini taşıyan Özel Bitek Koleji, Ankara asfaltı üzeri, Zeybek durağı üzerindeki Kolej binasında öğrenci bilgilendirme işlemlerini sürdürüyor. Sanayi kuruluşlarına ara eleman yetiştirmede de büyük bir görev üstlenecek olan Özel Bitek Koleji, geleceğin meslekleri olarak görülen; ; Yenilenebilir enerji teknolojileri, güneş enerjisi sistemleri, endüstriyel otomasyon teknolojileri ve mekatronik eğitimi verecek.     DENEYİMLİ EĞİTİM KADROSUYLA ÖĞRENCİSİNE TÜM İMKANLAR SEFER EDİLECEK     Alanında deneyimli eğitim kadrosu ile öğrencilerine 4 yıl devlet destekli öğrenim imkanı sağlayacak Özel Bitek Koleji, Eğitim Laboratuvarları, İngilizce ve Almanca Dil Laboratuvarları, Sanat Atölyeleri ve toplam 15 laboratuvar ve geniş kütüphane kaynakları ile öğrencisine tüm imkanları seferber ediyor.     ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM GİDERLERİNİ DEVLET KARŞILAYACAK   Ayrıca; MEB Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği gereğince Organize Sanayi bölgesi içi ve dışında açılan Teknik Kolej öğrencilerinin eğitim giderleri Devlet tarafından karşılandığı için, Bitek Koleji’nde eğitim görecek öğrencilere veli; öğrenci adına herhangi bir eğitim-öğretim ücreti ödemeyecek.        

Denizli’de yüzde 100 Devlet Destekli Özel Bitek Koleji, Eğitim Laboratuvarları, İngilizce ve Almanca Dil Laboratuvarları, Sanat Atölyeleri ve toplam 15 laboratuvar ve geniş kütüphane kaynakları ile öğrencisine tüm imkanları seferber ederek yüksek ahlaklı mühendis adayları ve teknisyenler yetiştirmek üzere yola çıktı. Sanayi kuruluşlarına ara eleman yetiştirmede de büyük bir görev üstlenecek olan Özel Bitek Koleji, geleceğin meslekleri olarak görülen; Yenilenebilir enerji teknolojileri, güneş enerjisi sistemleri, endüstriyel otomasyon teknolojileri ve mekatronik eğitimi verecek.

 

“4. Sanayi Devrimi”ne hızlı girmek için eğitim altyapılarını öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarına göre tamamlayan Özel Bitek Koleji, her öğrenciye Devlet yüzde 100 eğitim desteği garantisi veriyor.

 

 

“OKUL ŞEHİR MERKEZİNDE”

 

Şehir merkezinde olması ve her öğrencinin okuluna rahatlıkla ulaşabileceği noktada eğitime başlayacak olan Özel Bitek Koleji, Denizli’de enerji ve teknoloji alanında eğitim verecek. Türk Sanayisinin ihtiyaç duyduğu donanımlı ve yüksek ahlaklı mühendis adayları ve teknisyenler yetiştirmek üzere yola çıkan Kolej, ilk yılında veli ve öğrenciler tarafından büyük ilgi görüyor.

 

 

SANAYİ KURULUŞLARINA MÜHENDİS VE TEKNİSYEN YETİŞTİRİLECEK

 

 

100’de 100 devlet destekli Özel Kolej olma özelliğini taşıyan Özel Bitek Koleji, Ankara asfaltı üzeri, Zeybek durağı üzerindeki Kolej binasında öğrenci bilgilendirme işlemlerini sürdürüyor. Sanayi kuruluşlarına ara eleman yetiştirmede de büyük bir görev üstlenecek olan Özel Bitek Koleji, geleceğin meslekleri olarak görülen; ; Yenilenebilir enerji teknolojileri, güneş enerjisi sistemleri, endüstriyel otomasyon teknolojileri ve mekatronik eğitimi verecek.

 

 

DENEYİMLİ EĞİTİM KADROSUYLA ÖĞRENCİSİNE TÜM İMKANLAR SEFER EDİLECEK

 

 

Alanında deneyimli eğitim kadrosu ile öğrencilerine 4 yıl devlet destekli öğrenim imkanı sağlayacak Özel Bitek Koleji, Eğitim Laboratuvarları, İngilizce ve Almanca Dil Laboratuvarları, Sanat Atölyeleri ve toplam 15 laboratuvar ve geniş kütüphane kaynakları ile öğrencisine tüm imkanları seferber ediyor.

 

 

ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM GİDERLERİNİ DEVLET KARŞILAYACAK

 

Ayrıca; MEB Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği gereğince Organize Sanayi bölgesi içi ve dışında açılan Teknik Kolej öğrencilerinin eğitim giderleri Devlet tarafından karşılandığı için, Bitek Koleji’nde eğitim görecek öğrencilere veli; öğrenci adına herhangi bir eğitim-öğretim ücreti ödemeyecek.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.