Denizli'de eğlence mekanına saldırı: 4 yaralı

ASAYİŞ 17.07.2018 - 11:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de eğlence mekanına saldırı: 4 yaralı

Denizli'de dün gece bir eğlence mekanı kimliği belirsiz kişiler tarafından pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Meydana gelen saldırıda işletme sahibi ve 3 kişi yaralandı.   Denizlihaber.com'un haberine göre, dün gece Kınıklı'da bulunan bir eğlence mekanına saat 01.15 sularında mekan sahibi E.G'nin mekan dışına çıktığı esnada bir biri ardına silahlar patladı. Otomobil ile gelen saldırganlar pompalı tüfekler ile eğlence mekanına ateş açtı.   Saldırıda, Mekan sahibi E.G. ile güvenlik görevlisi, bir işçi ve bir müşteri pompalı tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı. Paniğin yaşandığı saldırı sonrası saldırganlar olay yerinden uzaklaştı.   Meydana gelen saldırının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırılırken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Yaralılardan işletme sahibi E.G. sabah saatlerinde vücuduna çok sayıda saçma isabet etmesinden dolayı ameliyata alındığı durumunun iyi olduğu belirtildi. Diğer 3 yaralı ise ayakta tedavi gördü.   Emniyet güçleri eğlence mekanına saldırı düzenleyen şahısları arama çalışmasını sürdürürken olayla ilgili soruşturma başlattı.

Denizli'de dün gece bir eğlence mekanı kimliği belirsiz kişiler tarafından pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Meydana gelen saldırıda işletme sahibi ve 3 kişi yaralandı.

 

Denizlihaber.com'un haberine göre, dün gece Kınıklı'da bulunan bir eğlence mekanına saat 01.15 sularında mekan sahibi E.G'nin mekan dışına çıktığı esnada bir biri ardına silahlar patladı. Otomobil ile gelen saldırganlar pompalı tüfekler ile eğlence mekanına ateş açtı.

 

Saldırıda, Mekan sahibi E.G. ile güvenlik görevlisi, bir işçi ve bir müşteri pompalı tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı. Paniğin yaşandığı saldırı sonrası saldırganlar olay yerinden uzaklaştı.

 

Meydana gelen saldırının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırılırken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Yaralılardan işletme sahibi E.G. sabah saatlerinde vücuduna çok sayıda saçma isabet etmesinden dolayı ameliyata alındığı durumunun iyi olduğu belirtildi. Diğer 3 yaralı ise ayakta tedavi gördü.

 

Emniyet güçleri eğlence mekanına saldırı düzenleyen şahısları arama çalışmasını sürdürürken olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.