Denizli’de eğlence mekanları denetlendi

ASAYİŞ 24.02.2020 - 18:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de eğlence mekanları denetlendi

FOTO/ ARŞİV

Denizli’de asayiş ve ahlak polisi tarafından eğlence mekanlarına yönelik düzenlenen denetimlerde 8 iş yerine kumar oynatmak ve çeşitli nedenlerle cezai işlem uygulanırken 2 iş yerinde de konsomatrislik yapmaktan fuhuşa teşvikten 13 kişiye idari ceza uygulandı.   Denizli’de 243 umuma açık ve istirahat eğlence mekanlarına, polis tarafından yapılan denetimlerde 3 iş yerine eksik belge ile faaileyet göstermek ve sigortasız işçi çalıştırmaktan, 3 iş yerine kumar oynatmaktan, 1 iş yerine ruhsatsız faaliyetten, 1 iş yerine ise açıktan alkol sunumu yapmaktan toplam 8 iş yerine ceza işlem uygulandı.   Öte yandan yapılan denetimlerde 2 iş yerinde müşterilere konsomatrisklik yapmak fuhuşa teşvikten dolayı 13 kişiye toplam 18 bin 730 TL para cezası kesildi.
FOTO/ ARŞİV

Denizli’de asayiş ve ahlak polisi tarafından eğlence mekanlarına yönelik düzenlenen denetimlerde 8 iş yerine kumar oynatmak ve çeşitli nedenlerle cezai işlem uygulanırken 2 iş yerinde de konsomatrislik yapmaktan fuhuşa teşvikten 13 kişiye idari ceza uygulandı.

 

Denizli’de 243 umuma açık ve istirahat eğlence mekanlarına, polis tarafından yapılan denetimlerde 3 iş yerine eksik belge ile faaileyet göstermek ve sigortasız işçi çalıştırmaktan, 3 iş yerine kumar oynatmaktan, 1 iş yerine ruhsatsız faaliyetten, 1 iş yerine ise açıktan alkol sunumu yapmaktan toplam 8 iş yerine ceza işlem uygulandı.

 

Öte yandan yapılan denetimlerde 2 iş yerinde müşterilere konsomatrisklik yapmak fuhuşa teşvikten dolayı 13 kişiye toplam 18 bin 730 TL para cezası kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.