Denizli'de eğlence mekanlarına denetleme

ASAYİŞ 10.02.2020 - 16:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de eğlence mekanlarına denetleme

Denizli’de asayiş ve ahlak polisi tarafından eğlence mekanlarına yönelik denetimlerde araması bulunan 1 kişi ve yoklama kaçağı 2 kişi yakalandı. Denetimlerde çalışma şartlarına uymayan iş yerlerine toplam 8 bin 45 TL. idari para cezası kesildi.   Denizli polisi tarafından haftalık uygulamalar neticesinde 109 umuma açık ve istirahat eğlence yerlerine yönelik denetimlerde, 1 iş yerinde eksik belge ile faaliyet göstermekten, 2 iş yerinde kapalı alanda sigara içilmesine izin verilmesinden dolayı toplam 3 iş yerine cezai işlem uygulandı.   Denetimlerde araması bulunan 1 şahıs ile yoklama kaçağı oldukları tespit edilen 2 şahıs yakalanarak ilgili makamlara teslim edildi. Yapılan denetimler sonucu toplam 8 bin 45 TL. idari para cezası kesildi.

Denizli’de asayiş ve ahlak polisi tarafından eğlence mekanlarına yönelik denetimlerde araması bulunan 1 kişi ve yoklama kaçağı 2 kişi yakalandı. Denetimlerde çalışma şartlarına uymayan iş yerlerine toplam 8 bin 45 TL. idari para cezası kesildi.

 

Denizli polisi tarafından haftalık uygulamalar neticesinde 109 umuma açık ve istirahat eğlence yerlerine yönelik denetimlerde, 1 iş yerinde eksik belge ile faaliyet göstermekten, 2 iş yerinde kapalı alanda sigara içilmesine izin verilmesinden dolayı toplam 3 iş yerine cezai işlem uygulandı.

 

Denetimlerde araması bulunan 1 şahıs ile yoklama kaçağı oldukları tespit edilen 2 şahıs yakalanarak ilgili makamlara teslim edildi. Yapılan denetimler sonucu toplam 8 bin 45 TL. idari para cezası kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.