Denizli'de ekipler yılbaşı gecesi sabaha kadar mesai yaptı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2018 - 09:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de ekipler yılbaşı gecesi sabaha kadar mesai yaptı

Yeni yıla neredeyse tüm vatandaşlar eğlenerek girerken itfaiyeciler ve polisler görevlerinin başında hazır bir şekilde girdi.   Denizli’de itfaiyeciler ve polisler yeni yıla görevde başladı. Olası yangınlara karşı tetikte bekleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, her türlü tehlikeden vatandaşı korumak amacıyla yılbaşı gecesinde hazır durumda bekledi. Vatandaşların can güvenliklerini sağlayabilmek adına bütün gece tetikte bekleyen itfaiye erleri, zaman zaman gelen ihbarlar üzerine yaptıkları müdahaleler ile yılbaşı gecesinde vatandaşların rahatça uyuyabilmesini sağladı. Evinde yangın çıkan yaşlı bir teyze, itfaiye ekiplerine gelerek, teşekkürlerini iletti, onlar için dua etti.    30 senedir bu mesleği yaptığını belirten İtfaiye Amiri, Ramazan Kocabey, saat mefhumu gözetmeksizin görevlerinin başında olduklarını belirtti. İtfaiye teşkilatı olarak yangınsız bir yıl dilediklerini belirten itfaiye eri Fatih Kök, "Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye teşkilatı olarak, her daim görevin başındayız. Vatandaşlarımız rahat etsinler" dedi.    Yeni yılın başlangıcında neredeyse tüm vatandaşlar eğlence mekanlarına dolarken, polisler de vatandaşın güvenliğini sağlamak için mesai yaptı. Çeşitli noktalarda güvenlik önlemleri alırken, vatandaşın güvenli ve rahatça yeni yıl eğlenmesi için mesai yaptı.   

Yeni yıla neredeyse tüm vatandaşlar eğlenerek girerken itfaiyeciler ve polisler görevlerinin başında hazır bir şekilde girdi.

 


Denizli’de itfaiyeciler ve polisler yeni yıla görevde başladı. Olası yangınlara karşı tetikte bekleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, her türlü tehlikeden vatandaşı korumak amacıyla yılbaşı gecesinde hazır durumda bekledi. Vatandaşların can güvenliklerini sağlayabilmek adına bütün gece tetikte bekleyen itfaiye erleri, zaman zaman gelen ihbarlar üzerine yaptıkları müdahaleler ile yılbaşı gecesinde vatandaşların rahatça uyuyabilmesini sağladı. Evinde yangın çıkan yaşlı bir teyze, itfaiye ekiplerine gelerek, teşekkürlerini iletti, onlar için dua etti. 

 


30 senedir bu mesleği yaptığını belirten İtfaiye Amiri, Ramazan Kocabey, saat mefhumu gözetmeksizin görevlerinin başında olduklarını belirtti. İtfaiye teşkilatı olarak yangınsız bir yıl dilediklerini belirten itfaiye eri Fatih Kök, "Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye teşkilatı olarak, her daim görevin başındayız. Vatandaşlarımız rahat etsinler" dedi. 

 

Yeni yılın başlangıcında neredeyse tüm vatandaşlar eğlence mekanlarına dolarken, polisler de vatandaşın güvenliğini sağlamak için mesai yaptı. Çeşitli noktalarda güvenlik önlemleri alırken, vatandaşın güvenli ve rahatça yeni yıl eğlenmesi için mesai yaptı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.