Denizli’de El Kaide operasyonu: 1 tutuklama

ASAYİŞ 22.06.2020 - 17:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de El Kaide operasyonu: 1 tutuklama

Denizli'de El Kaide silahlı terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda yurt dışından geldiği belirlenen 1 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanacak ceza evine gönderildi. Edinilen bilgilere göre, operasyonlar Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesinde yapıldı. El Kaide silahlı terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında terör örgütü içerisinde faaliyet yürüttükten sonra Türkiye’ye giriş yapan ve Denizli’ye geldiği tespit edilen 1 şahıs gözaltına alındı. Ardından adliyeye sevk edilen ve ismi öğrenilemeyen şahıs tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Denizli'de El Kaide silahlı terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda yurt dışından geldiği belirlenen 1 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanacak ceza evine gönderildi.


Edinilen bilgilere göre, operasyonlar Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesinde yapıldı.


El Kaide silahlı terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında terör örgütü içerisinde faaliyet yürüttükten sonra Türkiye’ye giriş yapan ve Denizli’ye geldiği tespit edilen 1 şahıs gözaltına alındı. Ardından adliyeye sevk edilen ve ismi öğrenilemeyen şahıs tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.