Denizli’de elektrikli ısıtıcı çalan 3 kişi yakalandı

ASAYİŞ 16.11.2016 - 16:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de elektrikli ısıtıcı çalan 3 kişi yakalandı

Denizli’de elektrikli ısıtıcı çalan 3 kişi yakalandı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de iş yerinden 2 adet elektrikli ısıtıcı çalan ve çaldıkları malzemeleri satmak üzere olan 3 kişi, İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından yakalandı. 2 adet elektrikli ısıtıcı ise sahiplerine teslim edildi.  Edinilen bilgiye göre, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Topraklık Mahallesinde meydana gelen iş yerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştiren ve çalınan malzemeleri satmak üzere olan 3 şüpheli çaldıkları 2 adet elektrikli ısıtıcıyla yakalandı. Şüphelilerden elde edilen 2 adet elektrikli ısıtıcı sahiplerine teslim edildi. Şüpheliler sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
Denizli’de elektrikli ısıtıcı çalan 3 kişi yakalandı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de iş yerinden 2 adet elektrikli ısıtıcı çalan ve çaldıkları malzemeleri satmak üzere olan 3 kişi, İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından yakalandı. 2 adet elektrikli ısıtıcı ise sahiplerine teslim edildi. 


Edinilen bilgiye göre, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Topraklık Mahallesinde meydana gelen iş yerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştiren ve çalınan malzemeleri satmak üzere olan 3 şüpheli çaldıkları 2 adet elektrikli ısıtıcıyla yakalandı. Şüphelilerden elde edilen 2 adet elektrikli ısıtıcı sahiplerine teslim edildi.


Şüpheliler sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.