Denizli'de elektronik sigara operasyonu!

ASAYİŞ 08.02.2018 - 16:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de elektronik sigara operasyonu!

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli’de kaçakçılık suçunu işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı.   Denizli Emniyet Müdürlüğünden yapılana açıklamada; “Emniyet Müdürlüğü görevlilerince alınan istihbari bilgiler ve yürütülen çalışmalar doğrultusunda ilimizde kaçakçılık suçlarının önlenmesi kapsamında çalışmalara başlanıldı.   Ülkemizde satışına izin verilmeyen kaçak elektronik sigara ve kaçak eşyanın yasadışı yollarla ilimizde piyasaya sürülerek kaçak olarak satışının yapıldığı yönünde alınan istihbari bilgiler doğrultusunda kaçakçılık faaliyetinin önlenmesi amacıyla görevli ekiplerce çalışmalara başlanıldı.      Tütün ve tütün mamullerine duyulan bağımlılıktan kurtulmak amacıyla kullanımı tercih edilen, kaçak olarak piyasaya denetimsiz yollarla sürülerek yasak olarak satışı yapılmak istenen ve kullanımında insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen, kaçakçıların haksız kazancı haline gelerek büyük oranda vergi kaybı ile devleti zarara uğratan çok sayıda kaçak elektronik sigara ve elektronik sigara yapımında kullanılan aparat ve kaçak cinsel içerikli ürün satışı yapılan bir işyeri tespit edildi.     Denizli’de bulunan işyerinde satışı yasadışı olan malzemelerin ele geçirilerek kaçakçılık faaliyetinde bulunan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda yaklaşık 700 adet elektronik sigara, 6.000 adete yakın elektronik sigara likiti,1.100 adet sigara ısıtıcısına takılan minyatür sigara, 220 adet sigara filtresi olmak üzere toplam 8.000 adete yakın kaçak elektronik sigara ve elektronik sigara likiti yapımında kullanılan malzeme bulunarak el konuldu. Devam eden aramalarda 70 adet kaçak kol saati, parfüm, kulaklık ve yaklaşık 400 adet cinsel içerikli üründe bulunarak el konuldu.   Yakalanan kaçak malzemelerle ilgili olarak 1 şahıs hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.    

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli’de kaçakçılık suçunu işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğünden yapılana açıklamada; “Emniyet Müdürlüğü görevlilerince alınan istihbari bilgiler ve yürütülen çalışmalar doğrultusunda ilimizde kaçakçılık suçlarının önlenmesi kapsamında çalışmalara başlanıldı.

 

Ülkemizde satışına izin verilmeyen kaçak elektronik sigara ve kaçak eşyanın yasadışı yollarla ilimizde piyasaya sürülerek kaçak olarak satışının yapıldığı yönünde alınan istihbari bilgiler doğrultusunda kaçakçılık faaliyetinin önlenmesi amacıyla görevli ekiplerce çalışmalara başlanıldı. 

 

 

Tütün ve tütün mamullerine duyulan bağımlılıktan kurtulmak amacıyla kullanımı tercih edilen, kaçak olarak piyasaya denetimsiz yollarla sürülerek yasak olarak satışı yapılmak istenen ve kullanımında insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen, kaçakçıların haksız kazancı haline gelerek büyük oranda vergi kaybı ile devleti zarara uğratan çok sayıda kaçak elektronik sigara ve elektronik sigara yapımında kullanılan aparat ve kaçak cinsel içerikli ürün satışı yapılan bir işyeri tespit edildi.

 

 

Denizli’de bulunan işyerinde satışı yasadışı olan malzemelerin ele geçirilerek kaçakçılık faaliyetinde bulunan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda yaklaşık 700 adet elektronik sigara, 6.000 adete yakın elektronik sigara likiti,1.100 adet sigara ısıtıcısına takılan minyatür sigara, 220 adet sigara filtresi olmak üzere toplam 8.000 adete yakın kaçak elektronik sigara ve elektronik sigara likiti yapımında kullanılan malzeme bulunarak el konuldu. Devam eden aramalarda 70 adet kaçak kol saati, parfüm, kulaklık ve yaklaşık 400 adet cinsel içerikli üründe bulunarak el konuldu.

 

Yakalanan kaçak malzemelerle ilgili olarak 1 şahıs hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.