Denizli'de Elma Festivalinde birbirinden eğlenceli yarışmalar yapıldı

DENİZLİ 03.09.2019 - 17:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Elma Festivalinde birbirinden eğlenceli yarışmalar yapıldı

Denizli'nin Çivril Belediyesi tarafından bu yıl 23.sü düzenlenen Çivril Uluslararası Elma, Tarım ve Kültür Festivalinde  birbirinden eğlenceli yarışmalar düzenlendi. Denizli’nin Çivril ilçesinde bu yıl 23. sü düzenlenen Uluslararası Elma, Tarım ve Kültür Festivali, yurt içinden ve yurt dışından gelen birçok misafire ev sahipliği yaptı. Festivalin son gününde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen birbirinden eğlenceli yarışmalar vatandaşların ilgi odağı oldu. Festival bünyesinde En yavaş bisiklet yarışı, elma güzeli, elmalı pasta, çekirdek yeme yarışmaları düzenlendi. Bunun yanında en iyi elma, şeftali ve ayçekirdeği üreticileri seçildi. Birbirinden eğlenceli yarışmaların düzenlendiği festivalde dereceye giren yarışmacılara ve üreticilere Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural tarafından ödülleri ve başarı belgeleri takdim edildi. Sırasıyla     1. Tur En Yavaş Bisiklet Sürme Yarışması 1) Halis Başkaya 2) Yahya Can Gökçe 3) İbrahim Şimşek   2. Tur En Yavaş Bisiklet Sürme Yarışması 1) Melih Çörekçi 2) Emre Sarı Çiçek 3) Ali Halil Ulus   Elma Güzeli Yarışması 1) Bedia Aydoğmuş 2) Fatma Erdoğan 3) Sude Evrim Doğan   Ayçekirdeği Yeme Yarışması  1) Mustafa Naz  2) Murat Koç  3) Nida Su Türk   Elmalı Pasta Yarışması 1) Nergiz Şenocak 2) Arife Turan 3) Esra Zeybek ve Gülşen Şimşek   En İyi Elma Üreticisi 1) Ali Güneş 2) Mehmet Irılmaz 3) Muttalip Aydın   En İyi Şeftali Üreticisi 1) Ahmet Gökçe 2) Kadir Akdağ 3) İbrahim Acar   En İyi Ayçekirdeği Üreticisi 1) Hüsamettin Erdoğan 2) Mehmet Çiftçi 3) Adem Tiril

Denizli'nin Çivril Belediyesi tarafından bu yıl 23.sü düzenlenen Çivril Uluslararası Elma, Tarım ve Kültür Festivalinde  birbirinden eğlenceli yarışmalar düzenlendi.


Denizli’nin Çivril ilçesinde bu yıl 23. sü düzenlenen Uluslararası Elma, Tarım ve Kültür Festivali, yurt içinden ve yurt dışından gelen birçok misafire ev sahipliği yaptı. Festivalin son gününde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen birbirinden eğlenceli yarışmalar vatandaşların ilgi odağı oldu. Festival bünyesinde En yavaş bisiklet yarışı, elma güzeli, elmalı pasta, çekirdek yeme yarışmaları düzenlendi. Bunun yanında en iyi elma, şeftali ve ayçekirdeği üreticileri seçildi. Birbirinden eğlenceli yarışmaların düzenlendiği festivalde dereceye giren yarışmacılara ve üreticilere Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural tarafından ödülleri ve başarı belgeleri takdim edildi. Sırasıyla

 

 

1. Tur En Yavaş Bisiklet Sürme Yarışması

1) Halis Başkaya

2) Yahya Can Gökçe

3) İbrahim Şimşek

 

2. Tur En Yavaş Bisiklet Sürme Yarışması

1) Melih Çörekçi

2) Emre Sarı Çiçek

3) Ali Halil Ulus

 

Elma Güzeli Yarışması

1) Bedia Aydoğmuş

2) Fatma Erdoğan

3) Sude Evrim Doğan

 

Ayçekirdeği Yeme Yarışması

 1) Mustafa Naz

 2) Murat Koç

 3) Nida Su Türk

 

Elmalı Pasta Yarışması

1) Nergiz Şenocak

2) Arife Turan

3) Esra Zeybek ve Gülşen Şimşek

 

En İyi Elma Üreticisi

1) Ali Güneş

2) Mehmet Irılmaz

3) Muttalip Aydın

 

En İyi Şeftali Üreticisi

1) Ahmet Gökçe

2) Kadir Akdağ

3) İbrahim Acar

 

En İyi Ayçekirdeği Üreticisi

1) Hüsamettin Erdoğan

2) Mehmet Çiftçi

3) Adem Tiril

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.