Denizli'de Emekli Emniyet Müdürü Evinde Ölü Bulundu

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2020 - 00:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Emekli Emniyet Müdürü Evinde Ölü Bulundu

Emekli olduktan sonra Denizli’ye yerleşen eski Emniyet Müdürü Ali İhsan Güngör evinde ölü bulundu. Edinilen bilgilere göre, Pamukkale ilçesinde emekli emniyet müdürü Ali İhsan Güngör, ikamet ettiği evindeki odasında hareketsiz şekilde yattığını fark eden ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım istedi.   Olay yerine gelen sağlık ekipleri Güngör’ün öldüğünü belirledi. Ardından olay yerine gelen polis ekipleri detaylı bir inceleme yaptı. Güngör’ün cansız bedeni işlemlerinin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.   Güngör’ün, Bingöl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ile Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü yaptıktan sonra 49 yaşında emekli olduğu ve ardından Denizli’ye yerleştiği öğrenildi.

Emekli olduktan sonra Denizli’ye yerleşen eski Emniyet Müdürü Ali İhsan Güngör evinde ölü bulundu.


Edinilen bilgilere göre, Pamukkale ilçesinde emekli emniyet müdürü Ali İhsan Güngör, ikamet ettiği evindeki odasında hareketsiz şekilde yattığını fark eden ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım istedi.

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Güngör’ün öldüğünü belirledi. Ardından olay yerine gelen polis ekipleri detaylı bir inceleme yaptı. Güngör’ün cansız bedeni işlemlerinin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

 


Güngör’ün, Bingöl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ile Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü yaptıktan sonra 49 yaşında emekli olduğu ve ardından Denizli’ye yerleştiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.