Denizli’de Erbakan’ı anma programı

DENİZLİ 06.03.2018 - 12:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de Erbakan’ı anma programı

Türkiye siyasetinin temel yapı taşlarını döşeyen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocayı Anma Programı kapsamında Saadet Partisi Denizli İl Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Erbakan Hocayı Anma Programı’ Pamukkale Halk Eğitim Merkezinde gerçekleşen program ile anıldı.   Programa,  SP Genel İdare Kurulu üyesi ve aynı zamanda Erbakan Hocanın yıllarca özel kalemliğini yapan İbrahim Titiz, Anadolu Gençlik Derneği Denizli şube başkanı Hamza Öztürk, İyi Parti Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk ve yönetimi, İyi Parti Pamukkale İlçe Başkanı Adem Süpçin ve Merkezefendi İlçe Başkan Şule Türkaslan ve çok sayıda davetli katıldı. Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, Erbakan Hoca’yı anma programı kapsamında açılış konuşması yaptı. “Erbakan Hocamızın En Büyük Projesi Yerli Ve Milli Kalkınmadır. Erbakan Hoca’nın Dünya ve Türkiye siyasetinde derin izler bıraktığının altını çizen Eryılmaz, ‘Doğu’nun ve Batı’nın çocukları saf saf namaza durana kadar Milli Görüş davası çalışmaya devam edecektir.’ Dedi. Başkan Eryılmaz, Milli görüş davasının İnsanlık tarihi ile özdeş olduğunu belirterek, Erbakan Hoca’nın Türkiye ekonomisini tekrar ayağa kaldırmak için ‘Ağır Sanayi Hamlesi’ ve birçok alanda yenilikler getirdiğini ifade etti.   Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi İbrahim Titiz, Günün anlam ve önemi adına yaptığı konuşmada, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın Dünya Siyasetini yönlendirebilecek kadar zeki ve profesyonel bir siyasetçi olduğunu belirtti. Erbakan Hoca’nın vefatında cenazesine Dünya’nın dört bir yanından önemli mevkilerde kişilerin geldiğini belirten Titiz, Türkiye’nin siyasi anlamda idol olarak Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı örnek alması gerektiğini vurguladı. Titiz: “Merhum hocamızın aramızdan ayrılışının 7. Yıldönümünü anmak üzere burada bulunmaktayız. Hocamıza ve tüm geçmişlerimize, Mehmetçiklerimize Şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Erbakan Hocamız, Türkiye’de çığır açmış liderlerden biridir. Alışılmış öğretilmiş politikaların dışında yerli ve milli tarzı tekrar gündeme getirerek düşünce yapımızı tekrar canlandırmış bir liderdir. Bugün Türkiye’mizde ve bütün mazlum toplumlarda hocamızın açtığı bu çığırın üzerinde çalışan insanlar var. Herkes merhum hocamız ile ilgili büyük bir liderdir, Bilgi Lider dir görüşlerinde birleşiyor. Hocamızın vefatında o gün Dünya’nın her yerinden insan saf tutarak hocamızın hakkını teslim ettiler. Hocamızın açtığı en önemli çığırlardan biri bizim kendi değer yargılarımız ile olaylara bakmayı öğretti. Tanzimat ile beraber Türkiye’de batılılaşma süreci başlamıştı. Bu dönem içerisinde Türkiye’de batılılaşma projeleri uygulandı ama hocamızın yaptığı yeni çığırlar ile batıdan daha egemen ve daha kalkınmış bir ülke haline getirmek üzere mega projeleri vardı. Türkiye şu anda kalkındığını söyleyemeyiz. Biz bugün İleri teknoloji, yatırım malları, ağır sanayide söz sahibi değiliz. Bizim Dünya da söz sahibi olabilmemiz için mecburen bu alanlarda yatırım yapmamıza bağlıdır.” dedi.    

Türkiye siyasetinin temel yapı taşlarını döşeyen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocayı Anma Programı kapsamında Saadet Partisi Denizli İl Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Erbakan Hocayı Anma Programı’ Pamukkale Halk Eğitim Merkezinde gerçekleşen program ile anıldı.

 

Programa,  SP Genel İdare Kurulu üyesi ve aynı zamanda Erbakan Hocanın yıllarca özel kalemliğini yapan İbrahim Titiz, Anadolu Gençlik Derneği Denizli şube başkanı Hamza Öztürk, İyi Parti Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk ve yönetimi, İyi Parti Pamukkale İlçe Başkanı Adem Süpçin ve Merkezefendi İlçe Başkan Şule Türkaslan ve çok sayıda davetli katıldı.



Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, Erbakan Hoca’yı anma programı kapsamında açılış konuşması yaptı. “Erbakan Hocamızın En Büyük Projesi Yerli Ve Milli Kalkınmadır. Erbakan Hoca’nın Dünya ve Türkiye siyasetinde derin izler bıraktığının altını çizen Eryılmaz, ‘Doğu’nun ve Batı’nın çocukları saf saf namaza durana kadar Milli Görüş davası çalışmaya devam edecektir.’ Dedi. Başkan Eryılmaz, Milli görüş davasının İnsanlık tarihi ile özdeş olduğunu belirterek, Erbakan Hoca’nın Türkiye ekonomisini tekrar ayağa kaldırmak için ‘Ağır Sanayi Hamlesi’ ve birçok alanda yenilikler getirdiğini ifade etti.

 



Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi İbrahim Titiz, Günün anlam ve önemi adına yaptığı konuşmada, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın Dünya Siyasetini yönlendirebilecek kadar zeki ve profesyonel bir siyasetçi olduğunu belirtti. Erbakan Hoca’nın vefatında cenazesine Dünya’nın dört bir yanından önemli mevkilerde kişilerin geldiğini belirten Titiz, Türkiye’nin siyasi anlamda idol olarak Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı örnek alması gerektiğini vurguladı. Titiz: “Merhum hocamızın aramızdan ayrılışının 7. Yıldönümünü anmak üzere burada bulunmaktayız. Hocamıza ve tüm geçmişlerimize, Mehmetçiklerimize Şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Erbakan Hocamız, Türkiye’de çığır açmış liderlerden biridir. Alışılmış öğretilmiş politikaların dışında yerli ve milli tarzı tekrar gündeme getirerek düşünce yapımızı tekrar canlandırmış bir liderdir. Bugün Türkiye’mizde ve bütün mazlum toplumlarda hocamızın açtığı bu çığırın üzerinde çalışan insanlar var. Herkes merhum hocamız ile ilgili büyük bir liderdir, Bilgi Lider dir görüşlerinde birleşiyor. Hocamızın vefatında o gün Dünya’nın her yerinden insan saf tutarak hocamızın hakkını teslim ettiler. Hocamızın açtığı en önemli çığırlardan biri bizim kendi değer yargılarımız ile olaylara bakmayı öğretti. Tanzimat ile beraber Türkiye’de batılılaşma süreci başlamıştı. Bu dönem içerisinde Türkiye’de batılılaşma projeleri uygulandı ama hocamızın yaptığı yeni çığırlar ile batıdan daha egemen ve daha kalkınmış bir ülke haline getirmek üzere mega projeleri vardı. Türkiye şu anda kalkındığını söyleyemeyiz. Biz bugün İleri teknoloji, yatırım malları, ağır sanayide söz sahibi değiliz. Bizim Dünya da söz sahibi olabilmemiz için mecburen bu alanlarda yatırım yapmamıza bağlıdır.” dedi.

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.