Denizli'de erkek cesedi bulundu!

DENİZLİ 03.05.2017 - 10:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de erkek cesedi bulundu!

Denizli Acıpayam İlçesi Dalaman Çayı kenarında uzun süre önce öldüğü tahmin edilen bir erkek cesedi bulundu.

Denizli Acıpayam İlçesi Dalaman Çayı kenarında uzun süre önce öldüğü tahmin edilen bir erkek cesedi bulundu. Edinilen bilgilere göre, Acıpayam İlçesi Çakır ve Kelekçi Mahalleleri arasında Bıtırak mevkiinde sürü otlatan çobanın köpeği Dalaman Çayı kenarında ağacın dibinde aşırı bir hareketlilik göstermesi üzerine çobanın o yöne bakması sonucu cesedi ile karşılaştı.   Gördüğü manzara karşısında şok olan çoban A.Y. durumu hemen yetkili makamlara haber verdi. Olayın ihbarı üzerine erkek cesedinin bulunduğu mahalle gelen Cumhuriyet Savcısı gerekli incelemeler sonrasında, bulunan ceset Acıpayam Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.   Dalaman Çayı kenarında bulunan cesedin 16 Ocak 2017 tarihinde Çakır Mahallesi'nde kaybolan 74 yaşındaki Mehmet Ali Acar'a ait olduğu tahmin ediliyor. Mehmet Ali Acar'ın kaybolduğu yerden yaklaşık 1.5 km. uzaklıktaki mesafede bulunan ve büyük oranda vücut bütünlüğü bozulan cesedin DNA testi yapıldıktan sonra kime ait olduğunun kesinleşeceği öğrenildi.   Haberin duyulması üzerine Çakır mahallesindeki kayıp şahsın yakınları Hastaneye akın ederken, soruşturma çok yönlü olarak süründürülmekte. Mehmet Ali Acar 16 Ocak 2017 tarihinde Çakır Mahallesinde Dalaman Çayı kenarında 20 SA 742 plakalı otomobili çamura saplanmış olarak bulunmuş, kendisinden bir türlü haber alınamamıştı. Daha sonra Çakır mahallesi çevresinde ve Dalaman Çayı içinde aramalar yapılmış bir sonuç elde edilememişti. Kaynak: Acıpayamgazetesi.com
Denizli Acıpayam İlçesi Dalaman Çayı kenarında uzun süre önce öldüğü tahmin edilen bir erkek cesedi bulundu.

Denizli Acıpayam İlçesi Dalaman Çayı kenarında uzun süre önce öldüğü tahmin edilen bir erkek cesedi bulundu.


Edinilen bilgilere göre, Acıpayam İlçesi Çakır ve Kelekçi Mahalleleri arasında Bıtırak mevkiinde sürü otlatan çobanın köpeği Dalaman Çayı kenarında ağacın dibinde aşırı bir hareketlilik göstermesi üzerine çobanın o yöne bakması sonucu cesedi ile karşılaştı.

 
Gördüğü manzara karşısında şok olan çoban A.Y. durumu hemen yetkili makamlara haber verdi. Olayın ihbarı üzerine erkek cesedinin bulunduğu mahalle gelen Cumhuriyet Savcısı gerekli incelemeler sonrasında, bulunan ceset Acıpayam Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Dalaman Çayı kenarında bulunan cesedin 16 Ocak 2017 tarihinde Çakır Mahallesi'nde kaybolan 74 yaşındaki Mehmet Ali Acar'a ait olduğu tahmin ediliyor. Mehmet Ali Acar'ın kaybolduğu yerden yaklaşık 1.5 km. uzaklıktaki mesafede bulunan ve büyük oranda vücut bütünlüğü bozulan cesedin DNA testi yapıldıktan sonra kime ait olduğunun kesinleşeceği öğrenildi.

 


Haberin duyulması üzerine Çakır mahallesindeki kayıp şahsın yakınları Hastaneye akın ederken, soruşturma çok yönlü olarak süründürülmekte.


Mehmet Ali Acar 16 Ocak 2017 tarihinde Çakır Mahallesinde Dalaman Çayı kenarında 20 SA 742 plakalı otomobili çamura saplanmış olarak bulunmuş, kendisinden bir türlü haber alınamamıştı. Daha sonra Çakır mahallesi çevresinde ve Dalaman Çayı içinde aramalar yapılmış bir sonuç elde edilememişti.

Kaynak: Acıpayamgazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.