Denizli'de eş zamanlı FETÖ operasyonu: 7 Gözaltı

DENİZLİ 18.01.2018 - 13:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de eş zamanlı FETÖ operasyonu: 7 Gözaltı

Denizli’de FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma çerçevesinde örgütün kriptolu haberleşme programı "ByLock" kullandıkları iddia edilen 8 kişiye eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyondan 7 kişi gözaltına alındı.   Denizli Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma çerçevesinde örgütün kriptolu haberleşme programı "ByLock" kullandıkları iddia edilen 8 kişinin yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.   Operasyonda, aralarında kanun hükmünde kararname ile ihraç edilmiş kamu görevlilerinin de bulunduğu 7 zanlı gözaltına alındı.   Evlerde yapılan aramalarda çok sayıda dokümana el konuldu. Zanlılar, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.  Adreslerinde bulunmayan 1 zanlının yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Denizli’de FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma çerçevesinde örgütün kriptolu haberleşme programı "ByLock" kullandıkları iddia edilen 8 kişiye eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyondan 7 kişi gözaltına alındı.

 

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma çerçevesinde örgütün kriptolu haberleşme programı "ByLock" kullandıkları iddia edilen 8 kişinin yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

 

Operasyonda, aralarında kanun hükmünde kararname ile ihraç edilmiş kamu görevlilerinin de bulunduğu 7 zanlı gözaltına alındı.

 

Evlerde yapılan aramalarda çok sayıda dokümana el konuldu. Zanlılar, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.  Adreslerinde bulunmayan 1 zanlının yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.