Denizli'de eş zamanlı narkotik operasyon

ASAYİŞ 15.09.2017 - 09:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de eş zamanlı narkotik operasyon

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şehir merkezinde "narko sokak" uygulaması yapıldı.   Uygulama kapsamında Kaçakçılık ve Organiz Şube Müdürlüğüne bağlı 150 personelden oluşan 50 ekip, dedektör köpekle Merkezefendi, Pamukkale ve Karşıyaka mahallelerinde eş zamanlı uygulama başlattı.   Daha önceden belirlenen bazı ev ve iş yerlerinde arama yapan ekipler şüphe üzerinde durdurduğu bazı araçlarda arama yaptı. Şüphelilerin üst araması ile kimlik sorgusunun yapıldığı uygulamada, uyuşturucu madde arama köpeği de uygulamaya katıldı.   Durdurulan bir araçtan kesici alet ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Kente merkezindeki çeşitli noktalarında bulunan eğlence merkezlerinde yapılan aramalarda da 1 kişi gözaltına alındı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şehir merkezinde "narko sokak" uygulaması yapıldı.

 

Uygulama kapsamında Kaçakçılık ve Organiz Şube Müdürlüğüne bağlı 150 personelden oluşan 50 ekip, dedektör köpekle Merkezefendi, Pamukkale ve Karşıyaka mahallelerinde eş zamanlı uygulama başlattı.

 

Daha önceden belirlenen bazı ev ve iş yerlerinde arama yapan ekipler şüphe üzerinde durdurduğu bazı araçlarda arama yaptı. Şüphelilerin üst araması ile kimlik sorgusunun yapıldığı uygulamada, uyuşturucu madde arama köpeği de uygulamaya katıldı.

 

Durdurulan bir araçtan kesici alet ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Kente merkezindeki çeşitli noktalarında bulunan eğlence merkezlerinde yapılan aramalarda da 1 kişi gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.