Denizli'de eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ 20.12.2016 - 16:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

Denizli'de eş zamanlı uyuşturucu operasyonu / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu ile mücadele kapsamında bugün yapılan eş zamanlı operasyonlarda 4 kişi yakalanırken haklarında yakalama kararı olan 4 kişinin yakalama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.   Yapılan açıklamada, Başsavcılığımızın 2016/9208 sayılı soruşturması kapsamında; ilimiz Altıntop Mahallesi ve Karşıyaka Mahallesi’nde, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yaptıkları tespit edilen bir organizasyona yönelik olarak Denizli Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü’nce başlanan planlı çalışmalar kapsamında, 20/12/2016 günü (bugün) saat 07.00 itibarıyla 9 adreste eş zamanlı operasyon yapılmıştır.   Yapılan operasyonda 1820 gram esrar, 51 adet ecstasy hap, 14 gram ecstasy hap tozu, 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 12 adet av tüfeği kartuşu ele geçirilmiş olup, toplam 10 şüpheli şahıstan 2’si halen cezaevinde olmak üzere Ç.C., M.Ç., K.P. ve F.G. isimli 4 şahıs yakalanmış, firari 4 şahsın ise yakalanması için çalışmalar devam etmektedir. Soruşturma kapsamlı olarak devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla sunulur. 
Denizli'de eş zamanlı uyuşturucu operasyonu / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu ile mücadele kapsamında bugün yapılan eş zamanlı operasyonlarda 4 kişi yakalanırken haklarında yakalama kararı olan 4 kişinin yakalama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

 

Yapılan açıklamada, Başsavcılığımızın 2016/9208 sayılı soruşturması kapsamında; ilimiz Altıntop Mahallesi ve Karşıyaka Mahallesi’nde, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yaptıkları tespit edilen bir organizasyona yönelik olarak Denizli Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü’nce başlanan planlı çalışmalar kapsamında, 20/12/2016 günü (bugün) saat 07.00 itibarıyla 9 adreste eş zamanlı operasyon yapılmıştır.

 

Yapılan operasyonda 1820 gram esrar, 51 adet ecstasy hap, 14 gram ecstasy hap tozu, 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 12 adet av tüfeği kartuşu ele geçirilmiş olup, toplam 10 şüpheli şahıstan 2’si halen cezaevinde olmak üzere Ç.C., M.Ç., K.P. ve F.G. isimli 4 şahıs yakalanmış, firari 4 şahsın ise yakalanması için çalışmalar devam etmektedir.

Soruşturma kapsamlı olarak devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla sunulur. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.