Denizli'de eş zamanlı Yaya Öncelikli Trafik uygulaması

DENİZLİ 06.02.2019 - 10:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de eş zamanlı Yaya Öncelikli Trafik uygulaması

Denizli’de bugün tüm il genelinde eş zamanlı “Yaya öncelikli trafik” uygulaması gerçekleştirilecek.   İçişleri bakanlığı tarafından "öncelik hayatın, öncelik yayanın" sloganıyla 2019 yılı "yaya öncelikli trafik" yılı ilan edilmiş ve ülke genelinde farkındalık faaliyetleri yapılması için yıl boyu devam edecek bir kampanya başlatıldı.   Etkin bir farkındalık sağlanması için 6 Şubat 2019 çarşamba (bugün) günü 12.00-12.30 saatleri arasında 81 ilde eş zamanlı olarak devletin tüm unsurları ile farkındalık eyleminde olduğunu göstermek amacıyla etkinlik düzenlenecek.   Bu kapsamda Denizli genelinde eş zamanlı Yaya öncelikli trafik uygulaması gerçekleştirilecek. Vali Hasan Karahan'ın katılımı ile lise-1 caddesi üzerinde bulunan 100. yıl Mehmetçik ortaokulunda bugün saat 12.00-12.30 arasında "yaya öncelikli trafik " algısı oluşturmaya yönelik farkındalık faaliyeti düzenleneceği belirtildi.

Denizli’de bugün tüm il genelinde eş zamanlı “Yaya öncelikli trafik” uygulaması gerçekleştirilecek.

 

İçişleri bakanlığı tarafından "öncelik hayatın, öncelik yayanın" sloganıyla 2019 yılı "yaya öncelikli trafik" yılı ilan edilmiş ve ülke genelinde farkındalık faaliyetleri yapılması için yıl boyu devam edecek bir kampanya başlatıldı.

 

Etkin bir farkındalık sağlanması için 6 Şubat 2019 çarşamba (bugün) günü 12.00-12.30 saatleri arasında 81 ilde eş zamanlı olarak devletin tüm unsurları ile farkındalık eyleminde olduğunu göstermek amacıyla etkinlik düzenlenecek.

 

Bu kapsamda Denizli genelinde eş zamanlı Yaya öncelikli trafik uygulaması gerçekleştirilecek. Vali Hasan Karahan'ın katılımı ile lise-1 caddesi üzerinde bulunan 100. yıl Mehmetçik ortaokulunda bugün saat 12.00-12.30 arasında "yaya öncelikli trafik " algısı oluşturmaya yönelik farkındalık faaliyeti düzenleneceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.