Denizli'de Eski Hastane Binası Bir Anda Çöktü

DENİZLİ 03.02.2019 - 18:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Eski Hastane Binası Bir Anda Çöktü

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde Eski Pamukkale Üniversitesi Hastane binasının kalan kısmı bir anda çöktü.     Denizli'de Pazar günü saat 18.10 sularında meydana gelen yıkım olayı Doktorlar Caddesi'ni toz duman içinde kaldı. Edinilen bilgiye göre Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Doktorlar Caddesi üzerinde bulunan, yıkımı devam eden eski Pamukkale Üniversitesi Hastane binasının kalan kısmı bir anda çöktü. Trafiğe açık haldeyken bir anda toz duman içinde kaldı. Binanın olduğu bölgede yaralıların olduğu ve olay yerine AFAD ekibi, itfaiye ekipleri ve 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerine gelerek müdahaleye başladı.Yaralıların olduğu tahmin ediliyor.   Ayrıntılar Gelmeye Devam Edecek...  

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde Eski Pamukkale Üniversitesi Hastane binasının kalan kısmı bir anda çöktü.

 

 

Denizli'de Pazar günü saat 18.10 sularında meydana gelen yıkım olayı Doktorlar Caddesi'ni toz duman içinde kaldı.

Edinilen bilgiye göre Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Doktorlar Caddesi üzerinde bulunan, yıkımı devam eden eski Pamukkale Üniversitesi Hastane binasının kalan kısmı bir anda çöktü. Trafiğe açık haldeyken bir anda toz duman içinde kaldı. Binanın olduğu bölgede yaralıların olduğu ve olay yerine AFAD ekibi, itfaiye ekipleri ve 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerine gelerek müdahaleye başladı.Yaralıların olduğu tahmin ediliyor.

 

Ayrıntılar Gelmeye Devam Edecek...
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.