Denizli'de eski muhtara sandıktan 4 oy çıktı!

DENİZLİ 31.03.2019 - 19:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de eski muhtara sandıktan 4 oy çıktı!

Pamukkale İlçesi’nde 3 sandıkta aday olmayan eski muhtara 4 oy çıktı. Muhtarın oy pusulasında azalarının ismi ise siyasetin ağır topları çıktı.   31 Mart yerel seçimlerinde, geçmişte yaşanan seçimlerde sandıktan çıkan zarflarda birbirinden komik ve mesaj niteliğinde çıkan oy pusulalarına bir yenisi Pamukkale İlçesi Dokuzkavaklar Mahallesi’nde eklendi. Aday olmadığı halde eski muhtara 3 sandık da 4 oy çıkarken, ihtiyar heyetinde olan isimler tebessüm ettirdi.   Pamukkale İlçesi Dokuzkavaklar Mahallesi’nde bulunan Yardım Severler Derneği İlk Öğretim Okulu’da 2103 nolu sandıkta 2, 2017 nolu sandıkta 1, bir başka sandıkta 1 adet açılan zarfta aday olmayan eski muhtar Nihat Urhan’a  4 oy çıktı. Nihat Urhan’ın oy pusulasında ise ihtiyar heyetinde Nihat Zeybekci, Osman Zolan, Avni Örki, Necip Filiz, Muhammet Subaşıoğlu, Ekrem Başer, Uğur Gökbel ve Hüseyin Gürlesin’nin isimleri yer aldı.   Nihat Urhan’ın isminin çıktığı 2103 nolu sandıkta çıkan iki zarfta, Büyükşehir Belediyesi pusulasında Osman Zolan, İlçe belediye başkanlığı pusulasında Avni Örki, Belediye Meclis Üyeliği pusulasında ise Büyük Birlik Partisi’ne oy çıktığı belirtildi.   Yaşanan bu olay mahallelilerin eski muhtara şaka olarak yaptığı düşünülüyor.   İşte o oy pusulası;      

Pamukkale İlçesi’nde 3 sandıkta aday olmayan eski muhtara 4 oy çıktı. Muhtarın oy pusulasında azalarının ismi ise siyasetin ağır topları çıktı.

 

31 Mart yerel seçimlerinde, geçmişte yaşanan seçimlerde sandıktan çıkan zarflarda birbirinden komik ve mesaj niteliğinde çıkan oy pusulalarına bir yenisi Pamukkale İlçesi Dokuzkavaklar Mahallesi’nde eklendi. Aday olmadığı halde eski muhtara 3 sandık da 4 oy çıkarken, ihtiyar heyetinde olan isimler tebessüm ettirdi.

 

Pamukkale İlçesi Dokuzkavaklar Mahallesi’nde bulunan Yardım Severler Derneği İlk Öğretim Okulu’da 2103 nolu sandıkta 2, 2017 nolu sandıkta 1, bir başka sandıkta 1 adet açılan zarfta aday olmayan eski muhtar Nihat Urhan’a  4 oy çıktı. Nihat Urhan’ın oy pusulasında ise ihtiyar heyetinde Nihat Zeybekci, Osman Zolan, Avni Örki, Necip Filiz, Muhammet Subaşıoğlu, Ekrem Başer, Uğur Gökbel ve Hüseyin Gürlesin’nin isimleri yer aldı.

 

Nihat Urhan’ın isminin çıktığı 2103 nolu sandıkta çıkan iki zarfta, Büyükşehir Belediyesi pusulasında Osman Zolan, İlçe belediye başkanlığı pusulasında Avni Örki, Belediye Meclis Üyeliği pusulasında ise Büyük Birlik Partisi’ne oy çıktığı belirtildi.

 

Yaşanan bu olay mahallelilerin eski muhtara şaka olarak yaptığı düşünülüyor.

 

İşte o oy pusulası;

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.