Denizli'de etkili olan kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi

DENİZLİ 12.09.2020 - 21:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de etkili olan kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Denizli kentte merkezinde akşam saatlerinde aniden başlayan ve şiddetini şimşeklerle artıran yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda sel oluştu.   Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar otobüs durakları ile iş yerlerinin tentelerinin altına sığınmak zorunda kaldı. Bazı vatandaşlar çanta ve poşetlerle yağmurdan korunmaya çalıştı.      Yağmur nedeniyle, Çınar, Atatürk Caddesi, Acıpayam yolu Ulus kavşağında oluşan su birikintisi sürücülere zor anlar yaşattı, trafikte zaman zaman aksamalar meydana geldi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi ve itfaiye ekipleri, su baskınlarına karşı cadde ve sokaklardaki rögar kapaklarını temizleme çalışması yaptı.    

Denizli kentte merkezinde akşam saatlerinde aniden başlayan ve şiddetini şimşeklerle artıran yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda sel oluştu.

 

Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar otobüs durakları ile iş yerlerinin tentelerinin altına sığınmak zorunda kaldı. Bazı vatandaşlar çanta ve poşetlerle yağmurdan korunmaya çalıştı. 

 

 

Yağmur nedeniyle, Çınar, Atatürk Caddesi, Acıpayam yolu Ulus kavşağında oluşan su birikintisi sürücülere zor anlar yaşattı, trafikte zaman zaman aksamalar meydana geldi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve itfaiye ekipleri, su baskınlarına karşı cadde ve sokaklardaki rögar kapaklarını temizleme çalışması yaptı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.